Upptäck nya iPhone SE

Missa inte Apples senaste tillskott. Mindre och smidigare men lika kraftfull. Köp iPhone SE med 2-100 GB så får du just nu dubbel surf i tre månader. 

iPhone SE

Vi finns här för dig

Vi ser till att du har det du behöver för att fortsätta din vardag så normalt som möjligt. Läs mer om allt från hur vårt nät fungerar till hur du håller kontakt med kollegor och jobbar bättre på distans.

Bredband för kontoret

Idag är det viktigare än nånsin att ha ett stabilt bredband. Med våra bredbandslösningar får ditt företag en snabb och säker internetanslutning, full med valmöjligheter. Just nu får du prova-på-pris i 6 månader på bredband via fiber.

Nyhet

Rådgivning online

Företagsrådgivning ska alltid vara möjligt – även på distans. Vår kunniga expert vägleder dig och ditt företag till de bästa lösningarna. Boka en tid som passar för just dig.

Just nu! Dubbel surf i 3 månader

Skaffa nytt eller förläng ditt företagsabonnemang så bjuder vi på dubbel surf i 3 månader. Extra bra om du jobbar mycket på distans just nu.

En plattform till allt

Egen chatt, privat mötesrum och videomöte för upp till 15 personer. Med Telenor One X växel är det enkelt att samarbeta, var du än är.

Kontakta oss

Vad behöver ditt företag?

Hej! Dennis och Maya här. Vi och våra andra kunniga kollegor står redo att vägleda ditt företag med de lösningar som passar för just er. Kontakta oss om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Lilla företaget

Små företag (0-19 personer) behöver inte betyda små behov. Därför har vi tjänster anpassade efter det lilla företaget.

Mellanstora företaget

Växande företag (20-100 personer) behöver flexibla lösningar. Därför har vi tjänster anpassade för olika behov.

Stora företaget

Större företag (+100 personer) behöver ofta bredare lösningar. Därför har vi skräddarsydda helhetslösningar anpassade för stora behov.

Tips och inspiration
Tips

Gör en snabb analys

Gör en snabb kartläggning av kommunikationsbehovet på ditt företag. Med behovsanalysen får du en översikt om era behov och vilka lösningar som passar bäst.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät