Telenor SD-WAN

På väg mot molnet? Låt inte ett gammalt nätverk stoppa eller sakta ner digitaliseringsresan. SD-WAN är nätverkslösningen som ger ditt företag ännu bättre prestanda, större flexibilitet än någonsin och säkerhet ända ut i det trådlösa wifi-nätet.

Med Telenor SD-WAN får du ett hundraprocentigt fokus på säkerhet, flexibilitet och transparens så att ditt företag kan utvecklas, anställa och expandera helt utan orosmoln både inom och utanför Sverige.

Anpassat för molnet

Maximal flexibilitet

Avancerad säkerhet

Vad är SD-WAN?

SD-WAN står för Software Defined Wide Area Network. Med SD-WAN separeras kontrollfunktioner från hårdvara som används till tjänsten. Det är ungefär som att skilja hjärnan från musklerna.

SD-WAN hanterar trafik baserat på prioritering, servicekvalitet och säkerhetskrav i linje med företagets behov. Det gör att ni på ett mer intelligent, flexibelt och säkert sätt kan styra och dirigera trafik över nätverket och i sin tur öka prestanda och minska IT-kostnader.

Fördelar med SD-WAN

Säkerhet
När fler tjänster och applikationer kopplas upp på kontoren och exponeringen mot Internet blir större – så ökar även de digitala hoten. Med Telenor SD-WAN ingår avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar data och applikationer från skadlig kod, oavsett hur kontoret är anslutet till nätverket.

Transparens
Att förstå och kunna påverka hur företagsnätverket används är viktigt för att säkerställa att allt är som det ska och för att kunna skapa bättre användarupplevelser. SD-WAN ger dig kontroll över trafiken i ditt nätverk. I kundportalen får du insyn i vad nätverket används till och du kan följa status, prestanda och statistik.

Flexibilitet
Till skillnad från ett gammalt nätverk så ger SD-WAN utrymme för flexibilitet och snabba förändringar så att din verksamhet kan utvecklas, oavsett om det gäller expansion, nya applikationer eller arbetssätt. Varje arbetsplats, vare sig det är ett event, kontor eller butik kan ansluta sig till nätverket utifrån sina egna behov – fiber, 4G eller framöver även 5G.

Skräddarsytt för just ditt företag
Istället för att behöva hantera flera olika tjänster och leverantörer kan vi skräddarsy en helhetslösning utifrån era behov, oavsett bransch. Med Telenor SD-WAN kan du få både den support och service just ditt företag behöver. Det är en fullt managerad tjänst där vi kan sköta drift och övervakning 24/7.

Komplett med SD-Branch

Med SD-Branch som tillägg får du en komplett helhetslösning. SD-Branch innebär att det lokala nätverket
integreras i SD-WAN lösningen, via LAN eller Wifi. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tilläggstjänster.

Guide: SD-WAN
– molnet som det borde vara

SD-WAN är helhetslösningen som ger ditt företag bättre prestanda, större flexibilitet och säkerhet ända ut i det trådlösa WiFi-nätet. SD-WAN är helt enkelt framtidens nät. Lär dig mer om fördelarna och hur ni tar vara på möjligheterna i vår guide.

  

Prata med en expert

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka in en rådgivning med våra experter inom nätverk och säkerhet. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.

Är ni redo för SD-WAN?

Är du och ditt företag på väg mot molnet? Då vill ni inte att ett gammalt nätverk sätter stopp för er resa mot det digitala. Gör vårt snabba test för att se om SD-WAN skulle passa ert företag och lär dig mer om det nya smarta nätverket.