DDoS Protection

Skydda din verksamhet mot överbelastningsattacker med Telenors marknadsledande teknik för nätverksskydd.

DDoS Protection

Stoppar attacken direkt

Skyddar samtliga IP-adresser och IP-nät på den valda internettjänsten.

Obegränsad filtrering

Tvättar den skadliga trafiken så länge som attacken pågår.

Support 24/7

Få support av våra branschledande cybersäkerhetexperter.

Överbelastningsattacker, även kallade DDoS (Distributed Denial of Service) är ett vanligt hot mot företags nätverk. Avsikten är att hindra användare att få tillgång till tjänster som ditt företag erbjuder på internet.

Så här påverkar en DDoS-attack din organisation

Så här påverkar en DDoS-attack din organisation

  • Vid en DDoS-attack får tusentals datorer samtidigt instruktioner att skicka eller begära stora mängder data från en webbplats eller server.
  • Attacken ser till att använda upp all serverkapacitet eller all linjekapacitet hos offret.
  • Datorer som utför attacken är vanligtvis organiserade i s.k. kriminella "bot-nätverk" och kan beordras att utföra olika handlingar av de som kontrollerar dem.

Har er organisation inget överbelastningsskydd och drabbas av en attack kan det innebära att kunder och användare inte kommer åt de tjänster som ni erbjuder via internet. Tiotusentals DDoS-attacker utförs varje dag och blir mer tekniskt sofistikerade för varje år.


Skydda ditt företag med DDoS Protection

Vad är DDos Protection?

DDoS Protection är en säkerhetstjänst som ständigt utvecklas för att tillämpa högkvalitativ nätsäkerhet anpassat till Telenors företagskunder. Med hjälp av marknadsledande sensorer i Telenors nät upptäcks potentiella attacker tidigt. Genom att filtrera och ”tvätta” trafiken i Telenors nät skyddar DDoS Protection er internetanslutning mot överbelastningsattacker.

Tack vare marknadsledande utrustning som är placerad i Telenors nät får ditt företag ett pålitligt och högkvalitativt överbelastningsskydd som oavbrutet övervakar och skyddar ditt nätverk mot DDoS-attacker.

I DDoS Protection ingår

  • Skydd för alla kundens IP-adresser och IP-nät på den valda internet-tjänsten.
  • Välj vilka webbplatser och servrar som ska skyddas.
  • Obegränsad mitigering som innebär att vi “tvättar” och filtrerar bort skadlig trafik under obegränsad tid, så länge som attacken pågår.
  • Telenor Security Operations Center (TSOC) - Specialister inom cybersäkerhet. Våra säkerhet och nätverksexperter är bemannade dygnet runt, alla dagar på året.
  • Statistik och incidentrapporter vid pågående eller försök till intrång skickas till er som kund.
Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.