DDoS-skydd mot cyberattacker

Överbelastningsattacker, även kallade DDoS (Distributed Denial of Service), blir bara vanligare och vanligare. Avsikten med DDoS är att hindra kunder och användare att få tillgång till tjänster som ditt företag erbjuder på internet. Vi erbjuder ett skydd som oavbrutet övervakar ditt nätverk och skyddar mot DDoS-attacker.

Så här påverkar en DDoS-attack din organisation

Har er organisation inget överbelastningsskydd och drabbas av en attack kan det innebära att kunder och användare inte kommer åt de tjänster ni erbjuder på internet. Tiotusentals DDoS-attacker utförs varje dag och om man har otur kan den överbelastande trafiken pågå väldigt länge. Flera timmar är inte ovanligt.

Skydda ditt företag med DDoS-skydd

Med hjälp av sensorer i Telenors nät upptäcks potentiella attacker tidigt. Åtgärder vidtas så att skadlig trafik filtreras bort innan den når företagets internetanslutning och attacken mot era webbplatser och andra internettjänster lindras.

Telenor Security Operation Centre (TSOC) är specialiserade inom nätsäkerhet och har kunder och avkänningspunkter (sensorer) i stora delar av världen. TSOC som är en egen enhet inom Telenor är uppdaterad om hotbilden 24 timmar om dygnet och analyserar attackmönster så att rätt åtgärder vidtas.

Tack vare att utrustningen är placerad i Telenors nät får du ett överbelastningsskydd som oavbrutet övervakar ditt nätverk och skyddar mot DDoS-attacker.

Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.