Integrera växellösningen mot Microsoft Teams

Det digitala kontoret växer för varje år. När antalet funktioner blir fler ökar också kraven på att samla det digitala arbetet. Med en plattform för all telefoni och kommunikation skapar ni smidiga övergångar mellan videomöten, telefonsamtal och jobbchatt. Vår tjänst Smart Kommunikation Teams hjälper er att bli redo för ett kontor som är digitalt på riktigt.

  

Lyft ditt företag till nästa nivå

Effektivisera din arbetstid

Samla all kommunikation

Det här är tjänsten Smart Kommunikation Teams

Microsoft Teams har blivit ett av de viktigaste arbetsverktygen för kommunikation i det digitala kontoret. Nu finns det möjlighet att:

  • Integrera er nuvarande telefonilösning med Microsoft Teams.
  • Skapa smidiga övergångar mellan telefonsamtal och videomöten.
  • Samla all kommunikation på ett ställe.
  • Effektivisera kontakten med kunder, medarbetare och samarbetspartners.
5 fördelar med Smart Kommunikation Teams

1. Underlätta vardagen

Oavsett om du är uppkopplad på mobilen eller datorn kan du ta emot samtal. Med en enda enhet att hålla reda på skapas en enklare vardag för era medarbetare.

2. Bättre samarbete

Telefoni i Teams främjar samarbetet på arbetsplatsen. Genom att samla all kommunikation i en allt-i-ett-lösning behöver ni inte längre leta efter information på flera olika ställen.

3. Ökad trygghet

I det digitala kontoret har mobilen blivit ett ovärderligt arbetsverktyg. Med Smart Kommunikation Teams blir datorn en backup om du tappar bort mobilen eller får den stulen.

4. Lägg tid på rätt saker

Lägg fokus och energi på det som utvecklar er kärnverksamhet, snarare än drift och underhåll. Den smidiga administrationen kräver nämligen väldigt lite handpåläggning.

5. Kom igång snabbt och enkelt

Implementeringen av Smart Kommunikation Teams är enkel och koordineras av Telenor. Lösningen är också skalbar vilket gör att fler medarbetare och avdelningar kan ansluta.

  

Det här är Operator Connect


Genom ett nära samarbete med Microsoft kan Telenor erbjuda nästa nivå av telefoninfrastruktur till Teams. För dig och ditt företag innebär det:

Operator Connect

Enkel integration
Smidig implementering med Telenor. Det behövs ingen IT-tekniker.

Bättre samtalskvalitet
Operator Connect ger förbättrad samtalskvalitet och samtalskontroll.

Pedagogiskt gränssnitt
Möjlighet att hantera all administration i ett och samma gränssnitt, Teams Admin Center.

Fördelning av nummer
I admin-läget kan du enkelt fördela alla företagsnummer genom en enkel peka-och-klicka-funktion.

Konferensnummer
Med Operator Connect är det enkelt att ta med dig ditt konferensnummer.

Tilläggstjänster vi kan erbjuda

Mobile_linjestatus (63x63).pngMobil linjestatus
Med hjälp av Mobil Linjestatus kan du som användare enkelt prenumerera på tillgänglighetsstatus på en kollegas mobiltelefon, och se detta visuellt i din Teamsklient i datorn eller i Teams-appen i mobilen.

Kunskap_och_kompetens (63x63).png Kunskap och kompetens
Kunskap och kompetens är en nyckel för en lyckad utrullning av M365 och Teams, oavsett om det är med eller utan telefoni i Teams. Här kan Telenor erbjuda rena konsulttjänster, men även resurser för utbildning.

Telenor_Recording (63x63).pngTelenor Recording
Med Telenor Recording kan du spela in olika typer av medier. I sin enklaste form fungerar detta med din Telenor One-anknytning, men tjänsten erbjuder också inspelning av Teams-samtal. Teams-inspelningen stödjer dessutom Compliance Recording för er med höga krav på inspelningstjänsten. Teams-inspelning kan erbjudas för både inhemska och internationella behov.

Teams_växel (63x63).png Tendfor Teams
Med tilläggstjänsten Tendfor Teams får ni en toppmodern företagslösning för full integration med Telenors tjänster mot Teams. Lösningen innehåller bland annat Call Center/Contact Center, telefonist, svarsgrupper, Auto Attendant, IVR:er och statistik. Tjänsten är också integrerad med Telenor One X – där lösningen kan hantera både Mobil Linjestatus och hänvisningar.

Telenor_Svarstjänst (63x63).png Telenors svarstjänst Teams
Telenor Svarstjänst är en professionell lösning med centralt placerade telefonister. Tjänsten kan fungera i flera olika medier och som standard är den helt integrerad med Telenors molnväxel Telenor One X. Som en extra funktion kan tjänsten också integreras med kundens Teamslösning för prenumeration av statusinformation.

Nordiska_och_Globala nummer (63x63).pngNordisk / global kommunikation
Vi kan även erbjuda telefoni via Teams för er som har verksamhet i övriga länder i Norden, eller som har behov av telefoni globalt.

Framtidens digitala samarbete

43 %

Så stor andel av kontorsarbetarna menar att de spenderar för mycket tid på att växla mellan olika digitala verktyg, enligt en McKinsey-studie.

Med det flexibla kontoret är rätt verktyg och snabb uppkoppling avgörande för att lyckas med framtidens digitala arbetssätt.

Ladda ner vår guide för att få en flygande start!

Därför ska ni välja Telenor som partner

1. Lång erfarenhet av framtiden

Telenor har lång erfarenhet av telefoni i Teams. Redan 2018 blev vi den första operatör i Norden att ansluta oss till Microsofts globala Technology Adaption Program (TAP).

2. Skräddarsydda lösningar

Genom kombinationen av vårt nära samarbete med Microsoft och via API:er kan vi addera funktionalitet som skapar skräddarsydda lösningar som passar ditt företag.

3. Kunskap och kompetens

Som en av världens största operatörer har vi lång erfarenhet av att få ihop er vardag – i allt från telefoni till nätverk. Vi har därför kunskapen och kompetensen som krävs för att skapa och utveckla det digitala företaget.

  

Vi samarbetar med de bästa i branschen för att kunna ge er den perfekta lösningen.

logo_microsoft.png

logo_tendfor.png

Vi vägleder dig och ditt företag

Våra personliga företagsrådgivare hjälper dig och ditt företag att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika affärsbehov. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.