VPN-tjänster

Med VPN- och APN-tjänster kan du ansluta trådlöst till företagets nätverk oavsett var du är. Företagsinformationen får ett komplett skydd.

VPN-tjänster

Jobba flexibelt och tryggt digitalt. Med APN- och VPN-tjänster kan du och dina kollegor på ett säkert sätt ansluta trådlöst till företagets nätverk oavsett var ni befinner er. 

Säkerställ att obehöriga inte kommer åt känslig företagsinformation när ni jobbar utanför kontoret. Alla mobila enheter anropar ett APN för att få tillgång till IP resurser i ett mobilnät. Det är en unik anslutningspunkt, som innebär att företagets mobila- och IoT datakommunikation är trygg och säker.

Vilken lösning passar ditt företag bäst?


Eget APN

Du får en kundunik anslutningspunkt, alltså ett eget APN. Du kan enkelt addera brandväggsregler och andra accessregler som ni behöver. Du väljer vilka som ska ha tillgång till ett specifikt APN-namn, genom att ange vilka SIM-kort som ska ha access. Den här tjänsten kräver inte en särskild integration och det går snabbt att komma igång.

Eget APN med VPN router

Med Eget APN med VPN router får ditt företag en krypterad tunnel över internet som terminerar i en router som ägs och övervakas av Telenor. Routern är alltså utanför företagets brandvägg. När du beställer tjänsten får du en förkonfigurerad router skickad till kontoret. 

Eget APN med IPSec

Tjänsten Eget APN med IPsec innebär en krypterad tunnel över Internet som terminerar i ditt företags egen utrustning, ex brandvägg. Kommunikationen till och från VPN routern/företagets brandvägg går via företagets egen utrustning som sedan skickar kommunikationen vidare via en VPN server i Telenors nätverk.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.