Förköpsinformation för bredband via mobilnätet

Bredband via mobilnätet är en lösning för ditt hem eller sommarstuga som passar bra om du inte kan få eller vill skaffa bredband via fiber. I vissa fall behöver en utomhusmottagare installeras på utsidan av huset för att du ska få bästa möjliga förutsättning till hög hastighet.

Fakturaavgift

  • Pappersfaktura: 49 kr/mån
  • Faktura via Kivra (enbart för bredbandsabonnemang): 49 kr/mån
  • E-faktura: 0 kr
  • Autogiro: 0 kr

Den första fakturan landar alltid i din brevlåda. I din fysiska brevlåda om du skaffat mobilabonnemang, och i din digitala, alltså Kivra*, om du skaffat bredband.

* är du inte ansluten till Kivra får du en pappersfaktura i din fysiska brevlåda.

Installationsavgift

Om du behöver en utomhusmottagare för bästa möjliga förutsättning till hög hastighet tillkommer en installationsavgift på 1499 kr efter RUT-avdrag (ord. pris 2588 kr). 

Installationen av utomhusmottagaren utförs av vår samarbetspartner Smartify, och det är de som skickar fakturan för installationen.

Nät och täckning

Information om täckning hittar du här

Normalhastigheten är 10-80 Mbit/s ned, och 5-20 Mbit/s upp (teoretisk maxhastighet är 800 Mbit/s).

Om avtalet sägs upp i förtid

Bredband via mobilnätet finns både med och utan bindningstid.

Utan bindningstid är det en månads uppsägningstid gäller. Men om du säger upp avtalet innan 24 månader gått får du betala kostnaden som är kvar för utomhusmottagaren. Vi räknar ihop de antal månader som är kvar x månadskostnaden för mottagaren och därefter är du fri att behålla den.

Villkor, ångerrätt och prislistor

Om du behöver nå oss