Surfa som hemma i 41 länder

Slipp krångel med opålitligt wifi på hotellet eller restaurangen. Använd surfen i ditt mobilabonnemang på familjesemestern.

Bungalows och palmer vid vattnet

Ännu fler länder

Ta med surfen på resan

Vi tror inte på begränsningar. Därför ingår surf som hemma i 41 länder för dig som har något av våra nya mobilabonnemang. Helt automatiskt, utan extra kostnad och utan bindningstid.

Länder som ingår:

 • USA
 • Andorra
 • Turkiet
 • Schweiz
 • Serbien
 • Storbritannien (inkl. Gibraltar)
 • Montenegro
 • Thailand
 • Malaysia
 • Myanmar
 • Alla länder inom EU och EES

Surfa loss

Surfa loss

Har du något av abonnemangen från 5 GB upp till 20 GB kan du använda hela din surfmängd. Har du vårt största abonnemang med obegränsad surf, kan du använda 100 GB i alla 41 länderna. Och det är riktigt mycket.

Ring fritt inom familjen

Ring fritt inom familjen i hela världen

Är du i USA och vill ringa din sambo? Vill du ringa din dotter i Japan? Med Telenor Familj ringer alla familjemedlemmar varandra utan extra kostnad. Ni kan prata hur länge ni vill, oavsett var ni är i världen – så mycket som 30 dagar i sträck.

Och förresten, en familj kan ju se ut lite hur som helst. Därför kan du starta ett familjeabonnemang med vilka du vill. Till exempel med några kompisar eller kusiner.

Mer om Telenor Familj >

Surfa som hemma på flera platser på jordklotet

Roaming utan extra kostnad

Från bergstopparna i Norge till stranden i Malaysia. Ta med all din surf utan extra kostnad om du har abonnemanget 20 GB eller mindre. Med ett obegränsat abonnemang får du hela 100 GB/mån att använda utomlands. Frihet, när det är som bäst.

 

Ta med surfen. Även utanför EU.

Med Telenor får du flera extra länder utöver EU/EES: Turkiet, Andorra, USA, Schweiz, Storbritannien, Serbien, Montenegro, Thailand, Malaysia och Myanmar. Här bjuder vi på våra bästa tips i tre av dem.

 

Surfa som hemma i USA med Telenor

USA

Roadtrip i Kalifornien. Kör längs med berömda Highway 1 och upptäck städer som San Francisco och Los Angeles. Surfa som hemma och navigera enkelt med Google Maps i mobilen.

Upplev New York. När ni bockat av Frihetsgudinnan, High Line och Times Square kan det vara skönt att vila fötterna på ett härligt café. Instagramma er måltid direkt med surf i mobilen.

Surfa som hemma i Thailand med Telenor

Thailand

Strandliv i Phuket. Thailands största ö är en favorit hos många. Se solnedgången på stränder som Patong eller Kamala och dela upplevelsen med nära och kära hemma i Sverige över videosamtal.

Storstad i Bangkok. Kanske har ni några dagar att utforska staden eller så mellanlandar ni bara. Oavsett kan du som har Telenor gå direkt ur flygplansläget när du landat och börja surfa.

Surfa som hemma i Schweiz med Telenor

Schweiz

Skidåkning på topp. I den schweiziska delen av Alperna hittar du flera populära skidorter som Engelberg, Verbier och Zermatt. Håll kontakten i backen, tack vare surf i mobilen.

Strosa i Genève. För dig som vill uppleva det typiska Schweiz. Spana in klockor av högsta kvalitet eller köp drivor av choklad. Blir ni för mätta kan ni alltid streama en film från hotellsängen en stund.

Alla länder som ingår

Flags_FrequentTravellers_1140x455.jpg

Vad är roaming?

Roaming kommer från det engelska ordet för vandring. Och det är just vad det handlar om – att vandra runt mellan olika nät. När du är utomlands kopplar du nämligen upp dig på ett utländskt nät, och det är helt kostnadsfritt i de 41 länder som ingår med Telenor. Bara att slå på data-roaming i din mobil och surfa lugnt.

 

Relaterade artiklar