Telenor Familj

Skaffa extrasim för endast 99 kr/mån i 12 månader när du binder i 24 månader. En riktigt bra deal när det är dags för utökning i Telenor Familjen.

Tips! Är ditt abonnemang obegränsat, surfar dina användare också obegränsat. 

Familj runt matbordet

Bättre pris

Ju fler ni är desto billigare blir det per person

Ni kan vara upp till 8 personer som delar på surfen i ett av våra mobilabonnemang. Välj mellan 5 GB, 15 GB, 35 GB eller Obegränsat. Med Obegränsat surfar ni alla fritt inom Sverige och får ta med er 100 GB att dela på utomlands. 

Exempel: 
Användare 1 med Obegränsat: 569 kr/mån 
+ Användare 2: 199 kr/mån 
+ Användare 3: 199 kr/mån 
= 967 kr/mån totalt

Enkelt och smidigt

Dela surfen, allt på en faktura

Slipp krångla med olika fakturor. Här får ni allt samlat på en enda. Du kan också hålla koll på tidigare och kommande fakturor direkt i appen Mitt Telenor. 

Där kan du som är huvudägare också enkelt fördela surfen mellan användarna. När du vill, hur ofta du vill. Har ni abonnemanget Obegränsat kan du fördela utlandssurfen på 100 GB mellan er.

Frihet för familjen

Ring fritt inom familjen i hela världen

Med Telenor Familj ringer alla familjemedlemmar varandra utan extra kostnad. Ni kan prata hur länge ni vill, oavsett var ni är i världen – så mycket som 30 dagar i sträck. Det är en trygghet som du kan förlita dig på. En trygghet som ger er frihet att upptäcka världen, tillsammans eller på olika håll.

Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal. Det vill säga befinner du dig uppe i luften eller till havs är det bättre att vänta tills du når land om du inte vill betala extra.

Hur funkar Telenor Familj?

Häng med! Vår steg för steg-guide visar hur du kommer igång.

Steg 1 är att välja abonnemang och huvudägare

Välj abonnemang

Välj först abonnemangets huvudägare, som får fakturan och fördelar surf åt resten i familjen. Smartaste valet är Obegränsat Plus, som ger alla obegränsad surf och skärmförsäkring, prioritering hos kundservice och rejält skydd från nätets fula fiskar.

Steg 2 är att lägga till fler användare som är med och delar på surfen

Lägg till fler

Lägg till användare samtidigt som du tecknar abonnemanget eller senare.  Extraanvändare kostar just nu endast 99 kr/mån när du binder i 24 mån. Dela mobilabonnemang med alla du kallar familj - upp till 8 personer. Väljer ni obegränsad surf har ni alla det.

Steg 3 är att surfa lugnt och spara pengar

Få full koll i appen

Nu kan ni börja surfa och spara pengar. Med appen Mitt Telenor kan du se alla fakturor och fördela surfen till var och en direkt i mobilen och kan ändra när du vill. Med Obegränsat Plus behöver ni aldrig tänka på att surfen tar slut. 

 

Jag vill bli kund

Surfa obegränsat med familjen

Allt börjar med dig. Du kommer bli huvudägare av abonnemanget, få fakturan och kunna fördela surfen. Nu får du välja om du vill köpa till en ny mobil till ditt abonnemang. Därefter väljer du vilken surfmängd ni ska dela på och om du vill lägga till fler användare direkt. Väljer ni Obegränsat Plus får alla i familjen obegränsad surf och skärmförsäkring, prioriteras hos kundservice och är ordentligt skyddade från nätets fula fiskar med Nätsäker Plus.

Jag är redan kund

Lägg till användare

 • Just nu endast 99 kr/mån i 12 månader (ord. 199 kr/mån)
 • Ringer fritt till varandra i hela världen
 • Varsitt nummer, en faktura
 • Delar på surfmängden i abonnemanget
  Tips! Med Obegränsat Plus surfar hela din familj obegränsat

Vill du ha hjälp att ta fram en familjelösning?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig! Våra experter tar fram en skräddarsydd lösning som passar just er.

Mobilabonnemang för barn hos Telenor

Mobilabonnemang för barn

Börjar det bli dags att skaffa mobilabonnemang till ditt barn? Hos Telenor kan du enkelt lägga till en familjemedlem på ditt abonnemang. Dela och håll koll på surfen direkt i vår app. Dessutom ringer ni fritt till varandra! Hur bra?

Håll koll på kostnader
Om du vill vara extra säker på att det inte kommer några överraskningar på mobilräkningen kan du spärra vissa tjänster. I så fall kan barnet till exempel inte surfa eller ringa i utlandet. Du kan även göra inställningar för att slippa oväntade kostnader från telefonomröstningar. Då kan barnet inte rösta via sms eller telefon, till exempel vid evenemang som Melodifestivalen.

Lägg till en mobil
Välj om du vill köpa med en mobil till ditt barn. Vi har ett brett utbud så du kan hitta rätt mobil för dig och ditt barn. Hitta barnets nya favoritmobil från märken som till exempel Apple, Samsung eller Xiaomi. Förresten, vissa är prissänkta eller har saker på köpet också!

Vanliga frågor

 • Med Telenor Familj kan du samla familjen i ett abonnemang. Ni delar då på surfen som hör till det abonnemanget. Allt samlas på en faktura och ju fler ni är, desto mer pengar sparar ni. Dessutom ringer ni fritt inom familjen i hela världen!

  Så här funkar Telenor Familj

  • Det spelar ingen roll vilket abonnemang ni delar på. Det gäller alla, från lägsta surfmängden till Obegränsat.
  • Du som vill starta er Telenor Familj kommer ha huvudabonnemanget och vara betalansvarig. Till huvudabonnemanget kan du sen lägga till upp till sju ytterligare användare.
  • Du får välja om användaren ska kunna ringa, messa och surfa och ha ett eget mobilnummer, eller bara kunna surfa (perfekt för surfplattan).

  Mer om Telenor Familj

   

 • Nej, det behöver ni inte. En familj kan bestå av precis vilka du vill. Kanske barnen, grannen eller bästa kompisen? Huvudägaren får fakturan, sen kan ni själva lösa betalningen sinsemellan.

 • Du ser all information om ditt abonnemang i Mitt Telenor – antingen här på webben eller i appen.

   

 • Kolla först att du inte har bindningstid kvar hos din nuvarande operatör. Om du inte har det är det bara att beställa ditt abonnemang hos oss. Väljer du nytt nummer så behöver du säga upp ditt gamla abonnemang hos den tidigare operatören. Väljer du att flytta med ditt nummer så sägs det upp automatiskt. Det är vanligt med en månads uppsägningstid så då kan du välja att lägga nummerflytten 30 dagar fram för att slippa betala dubbelt.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatiskt och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten.

 • Det ser du genom att logga in i Mitt Telenor här på webben. Under sektionen Om ditt abonnemang står det i så fall att du kan ringa fritt inom familjen i hela världen, och du ser även alla användare i din familj.


  Det som gäller för Telenor Familj är att ni kan vara upp till åtta användare i samma abonnemang och ni ringer utan extra kostnad till varandra - oavsett var på jorden ni reser. Det gäller när ni är på resa i max 30 dagar. 

  Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal. Det vill säga befinner du dig uppe i luften eller till havs är det bättre att vänta tills du når land om du inte vill betala extra.

 • Ska någon annan betala för ett mobilnummer inom din Telenor-familj? Inga problem. Ring oss på 020-222 222 så hjälper vi dig.

  Bra att känna till: När du byter betalningsansvarig så följer alla avbetalningar och enheter som är kopplade till mobilnumret med.

 • Du fördelar surfen i Mitt Telenor. Som ägare av huvudabonnemanget kan du sätta och ändra surfgränser på alla extra sim-kort. 

  Här förklarar vi mer detaljerat hur du gör.

 • Det gör du i Mitt Telenor, som finns både här på webben och som app.


  Allt om att byta surfmängd 

 • Så här funkar det: 

  Att surfa

  När du reser inom EU/EES  samt i Andorra, Malaysia, Montenegro, Myanmar (Burma), Schweiz, Serbien, Thailand, Turkiet och USA kan du använda och dela hela abonnemangets mobilsurf med familjen utan extra kostnad. Om du har ett abonnemang med obegränsad surf kan ni tillsammans surfa för 100 GB. Du fördelar era 100 GB mellan dina familjemedlemmar i Mitt Telenor här på webben eller i appen

  Att ringa

  Ni ringer fritt inom familjen i hela världen när ni allihop, eller någon av er, tillfälligt befinner sig på resande fot en period på mindre än 30 dagar i följd. 

  Om du vill använda en utlandstjänst, till exempel Surfpaket, behöver det köpas till för varje användare (det vill säga för varje Extra-sim). 

  Håll koll på inställningarna

  Om inställningen Spärr av trafik i utlandet är aktiverad för någon användare måste den som står som står som ägare av abonnemanget ändra det, annars kan användaren varken ringa, ta emot samtal, surfa eller skicka sms. Inställningen finns i Mitt Telenor, så logga in här på webben eller i appen

   

 • Du kan som förälder begränsa ditt barns tillgång till Internet. Det finns ett flertal sådana kostnadsfria filter där ”vuxet innehåll”, till exempel pornografi kan stängas av. De vanligaste filtren är:

  För iOS.

  För Android (Kräver en app - just den här är från Google själva).

  Mer information.

Förköpsinformation

Vi har sammanfattat allt som gäller för våra mobilabonnemang på en sida. Smidigt!

Till förköpsinformationen(öppnas i ny flik)