Google Chromecast – streama smart och smidigt!

Vad är mindre och lättare än en hockeypuck – och mycket roligare? En Google Chromecast, såklart. För dig som är befintlig kund med fast tv eller bredband kan du köpa en Google Chromecast för 399 kronor. För tillfället är Google Chromecast slut på lagret, men vi hoppas kunna fylla på så snart som möjligt.

Streama tv-program och filmer

Du kopplar enkelt in Chromecast i hdmi-porten på din tv. Sedan kan du streama bland annat tv-program, filmer och spel till tv:n. 

Google Chromecast

Mobilen är fjärrkontrollen

Du har ju redan mobilen i din hand – varför inte använda den som fjärrkontroll? Precis så funkar Chromecast. I mobilen väljer du vad du vill titta på, och sekunder senare kan du se det på tv:n.

Så köper du Chromecast generation 2

Lägg till Google Chromecast som tillval när du blir bredbands- eller tv-kund hos Telenor. Eller ring oss på 020-222 222 för att beställa. Obs: Google Chromecast är tillfälligt slut på lagret och kan inte beställas just nu. 

Pris: 399 kronor

Om du har fast bredband eller tv från Telenor så betalar du 399 kronor för en Chromecast. Ingen bindningstid, inga fraktkostnader. Gäller ej för dig som har mobilt bredband. 

Villkor

Google Chromecast omfattas av Allmänna och särskilda villkor (pdf-fil).

Vanliga frågor

  • Förutom en Chromecast behöver du en tv med en ledig hdmi-port. Du behöver också ett wifi därhemma samt en mobil enhet med wifi-stöd.

  • Massor. Telenor Stream har stöd för Chromecast, liksom bland annat SVT, TV4, YouTube, HBO och en lång rad andra tv-kanaler och streamingtjänster. Bara för dig att välja!

  • Chromecast funkar tillsammans med iPhone, iPad, mobil och surfplatta med Android, Mac- eller Windows-laptop och Chromebook.

  • Chromecast stödjer standarden 802.11ac (2,4 GHz/5 GHz) och bakåt.

  • Chromecast har stöd för Android 4.2, iOS 9.1, Mac OS X 10.9,  och Windows 7 eller senare versioner av dessa operativsystem.

  • I lådan finns Google Chromecast, strömkabel (längd 1,75 meter) och en strömadapter.

  • Det här är en liten rackare. Den mäter 5,2 centimeter i diameter. Vikten är blygsam, som en fullvuxen gråsparv ungefär, alltså 39 gram.

Chromecast ♥ Telenor Stream

Chromecast funkar utmärkt tillsammans med Telenor Stream, som ingår när du köper ett tv-paket av oss. Fritt fram att streama ditt tv-innehåll från mobilen till tv:n, alltså.