Få full koll på hemmet med appen Wifikontroll

Ladda ner vår gratisapp som ger dig full kontroll över ditt trådlösa hemmanätverk.

Wifikontroll

 
Wifikontroll-appen laddas ner gratis från App Store eller Google Play och kan användas av alla våra kunder med fast bredband via fiber. Ladda ner via App Store  Ladda ner via Google Play

Dela nät

Dela ditt wifi med dina gäster med en enkel QR-kod. 

Föräldrakoll

Få notis när barnen kommer hem från skolan.

Byt namn

Byt enkelt namn och lösenord på ditt wifi i appen.

Kolla täckningen

Hitta bästa placeringen för din wifi-förstärkare.

Få föräldrakoll i appen

För föräldrar

 • Ibland kan det vara svårt att sluta spela eller att stänga av tv-serien trots att det är middag eller läggdags. Appen låter dig pausa internet till de enheter du vill i hemmet, så att det blir enklare att fokusera på andra saker.
 • Jobbar du hemifrån samtidigt som barnen sitter och spelar? Nu finns möjligheten att prioritera nätverk till dina enheter i hemmet, så att exempelvis inte bilden börjar hacka under videomötet.
 • Som en extra trygghet kan du även välja att få en notis när barnen kommer hem från skolan, det vill säga se när deras mobiler ansluter till hemmanätverket.
Byt namn och lösen på wifi

Byt namn och lösenord

Svårt att komma ihåg namnet på ditt nätverk? Byt namn på ditt wifi till något mer personligt. Passa även på att byta lösenord, men tänk på att du inte ska ha samma lösenord på flera ställen.

Observera att du måste logga in på alla dina anslutna enheter igen när du byter namn och lösenord.

Dela wifi med gästerna

Dela nät med dina gäster

Dela enkelt ut ditt wifi till dina gäster utan att behöva dela med dig av ditt lösenord. Låt gästerna skanna av en QR-kod och få direktaccess till ditt nätverk. Du kan även starta upp ett helt eget nätverk för de gäster som stannar en längre tid.

För vem?

Appen fungerar med alla mobiler och surfplattor som har iOS (version 9 eller senare) eller Android (version 5 eller senare). Appen laddas ner gratis från App Store eller Google Play och kan användas av alla som har vårt fasta bredband med vår senaste router Telenor wifi i4882 eller en Technicolor TG799 Xtream. De kunder som har en äldre version av routern kan köpa en Telenor wifi-router i4882 för 995 kr.

 

 
Ladda ner appen

Hämta i App StoreLadda ned på Google Play

Frågor och svar

 • Du laddar ned appen Telenor Wifikontroll i AppStore om du har en iPhone och i Google Play om du har en Android-mobil. Sök på Wifikontroll. Nedan ser du hur appens logga ser ut.

  wifikontroll150x150.png

 • Du loggar in med samma uppgifter som du loggar in i Mitt Telenor med. Om du inte har ett Mitt Telenor-konto så måste du skapa ett först.

 • Du kan använda Wifikontroll med alla mobiler och surfplattor som har iOS (version 9 eller senare) eller Android (version 5 eller senare).

 • Du kan använda Wifikontroll tillsammans med Telenor wifi-router i4882 och Technicolor 799.

 • Du behöver ha bredband via fiber eller telejacket. Wifikontroll funkar inte tillsammans med mobilt bredband.

 • Att använda appen Wifikontroll kostar inget.