Så återanvänder vi din gamla mobil

Illustrerad ikon för recycle

Din gamla mobil får nytt liv


Tillsammans med Conmodo har vi tagit fram tjänsten Sälj mobilen som låter dig sälja din gamla mobil, medan vi ser till att den återanvänds. De renoverar det som behövs och om det behövs byter de ut delar.

Din enhet registreras och töms på innehåll med programmet Blancco. Metoden garanterar hundraprocentig säkerhet och uppfyller alla internationellt lagstadgade krav på dataradering. 

Din gamla mobil får antingen en topprenovering och ett nytt liv hos någon annan person, eller så används den till reservdelar till andra mobiler i Sverige eller i Europa. Vi återanvänder 97% av alla mobiler vi får in och resterande 3% återvinns som reservdelar. Bytt är bytt och kommer tillbaka till någon annan som förhoppningsvis får glädje av din gamla mobil länge.

En riktigt gammal mobil i byrålådan?

Har du en gammal mobil som du inte använder kan du lämna in den hos oss och få pengar till godo när du köper en ny. Vi ger alla mobiler en fullständig återställning och renovering. Välkommen in i våra butiker!

Köp en nästan ny mobil

Våra återvunna mobiler är nästan precis som nya, men till ett gammalt pris. Modellerna som säljs här på telenor.se kan du även uppgradera till genom Telenor Change. Läs mer

Så här uppgraderar du din mobil

1

Kolla när du kan uppgradera

När du har haft din mobil 12 månader kan du uppgradera till en ny, utan att det kostar något extra. Här kan du kolla när du kan uppgradera din mobil hos oss.

2

Kontrollera din mobil

Du kan alltid uppgradera en fungerande mobil hos oss. Har mobilen vissa skador, får du betala en summa vid uppgraderingen. Kolla checklistan

3

Välj en ny mobil

Börja din beställning här. Du får ett sms när din nya mobil har kommit in till den butik du har valt. Säkerhetskopiera din mobil innan uppgraderingen.