Hyrbutiken

I Hyrbutiken kan du som är eller blir tv-kund hyra film från SF Anytime och Nordisk Film. Antingen med din fjärrkontroll eller via Telenor Stream. Vi fyller på med nytt hela tiden – filmpremiärer, klassiker, barnunderhållning och mycket annat! 

En runda till

Så här gör du för att hyra film

En hand som håller en mobil med Telenor Stream

Hyr med Telenor Stream

Gå in på Telenor Stream i din webbläsare, klicka på Kategorier och sen Hyrbutiken.

Bild på tv, dator och fjärrkontroll

Hyr med fjärrkontrollen

Tryck på FILM-knappen på din fjärrkontroll så kommer du till Hyrbutiken.

Hyr filmen i 48 timmar

Se den så ofta du vill

Kostar mellan 9 och 59 kronor

Betala på din månadsfaktura

Välj bland massor av toppfilmer

Från SF Anytime och Nordisk Film

Vanliga frågor om Telenor Stream

 • Gå in på telenor.se/aktivera-stream. Längs ned på sidan hittar du en länk för återställning av lösenord. Skriv in din e-postadress (som även är ditt användarnamn) och klicka sedan på Skicka. Sedan får du ett mejl med instruktioner.

 • Du kan titta på det mesta som ingår i ditt tv-paket på Telenor Stream. I vissa fall kan någon enstaka kanal i tv-paketet saknas. Detta beror på att vi inte har fått tillstånd att streama dem för rättighetsägaren.

  Du kan även enkelt hyra film via streamingtjänsten.

 • Ja, du kan streama på upp till två enheter samtidigt på ditt abonnemang.

 • Så länge du är uppkopplad och befinner dig inom EU:s gränser är de flesta kanaler tillgängliga. Om du streamar till en mobiltelefon ska den ha ett svenskt abonnemang.

 • Ja, inom EU eller om enheten du surfar på är uppkopplad via wifi.

 • Gör så här:

  1. Först aktiverar du ditt konto på telenor.se/aktivera-stream. 
  2. Sedan går du antingen in på stream.telenor.se eller så laddar du ned Telenor Stream i App Store eller Google Play, och loggar in där.
 • Om du kan se vissa kanaler på din tv men inte i Telenor Stream så beror det på att vi inte har fått tillåtelse att distribuera dem där.

 • Du har antagligen försökt att starta en film som inte ingår i ditt abonnemang. Exempelvis en film som ingår i Viaplays eller HBO Max paket.

  Om du vill se filmer och serier från Viaplay eller HBO Max kan du utöka ditt abonnemang via kundservice på 020-222 222. Eller genom att logga in på Mitt Telenor och ändra själv.

 • I datorn
  Gå till adressen stream.telenor.se och logga in.

  I mobilen och surfplattan
  För att kunna använda tjänsten i din mobil och surfplatta behöver du ladda ned appen Telenor Stream. Appen finner du i App Store och Google Play.

  På tv:n
  För att nå tjänsten via din tv kan du använda Google Chromecast alternativt ladda ner appen Telenor Stream till Apple TV (gen 4 och nyare) eller Android TV (version 9 eller nyare). Eller streama direkt på din smarta tv från Samsung eller LG. Mer information hittar du här.

 • När man streamar behöver man ha en uppkoppling på minst 6 Mbit/s. Om du streamar via Apple TV är det 10 Mbit/s som gäller.

  Gå in på Bredbandskollen och starta en mätning. Det är nedladdningshastigheten du ska titta på.

 • Det beror på vilket avtal din fastighetsägare har med oss. Gå in på aktiveringsportalen för att se om Telenor Stream är inkluderat i din hyra.

  Om din fastighetsägare inte har inkluderat Telenor Stream kan du själv uppgradera ditt grundabonnemang. Det gör du genom att ringa vår kundservice på 020-222 222.

 • Logga in i Mitt Telenor. Där hittar du dina fakturor. På fakturan står vilka filmer du har hyrt.

 • Dina nya kanaler kommer att uppdateras automatiskt i Telenor Stream. Det kan ta upp till två timmar innan ändringarna syns. Logga ut och in igen för att se uppdateringarna.