V sport, series & film

Med V sport, series & film får du biosuccéer, serier och premiumsporter som Premier League, NHL och Formel 1. Se via mediahubben eller Telenor Stream som båda ingår fritt. Eller logga in direkt på Viaplay och streama! 

Premier League på Viaplay.

Missa inte

Börje på Viaplay.

Börje

Börje – The Journey of a Legend, är en nära och berörande serie om Börje Salming och vägen mot eliten i NHL. Med Valter Skarsgård och Hedda Stiernstedt i huvudrollerna.

Spiderman: Across the spider-verse.

Spiderman: Across the spider-verse

Följ med Miles Morales och Gwen Stacy på ett episkt äventyr genom flera dimensioner. När en mystisk kraft hotar att förstöra de olika verkliheterna, måste de två hjältarna samarbeta för att rädda multiversumet och hitta hem.

Belfast.

Belfast

60-talets Nordirland. En ung pojke försöker hitta sin plats i världen samtidigt som landets oroligheter och den stegrande våldsvågen sätter spår i vardagen.

Streama filmer när du vill

Viaplay 

Viaplay ingår utan extra kostnad för dig som har V sport, series & film-abonnemang. Du kan se det som ingår i ditt V sport, series & film-paket i din mobil, surfplatta, dator eller Apple TV. Det går även att ladda ner ett urval av filmer och serier och kolla utan uppkoppling. Du som har fiber-tv kan se dina filmer i tv-boxens play-meny.