V sport, series & film

Med V sport, series & film får du biosuccéer, serier och premiumsporter som Premier League, NHL och Formel 1. Se via mediahubben eller Telenor Stream som båda ingår fritt. Eller logga in direkt på Viaplay och streama! 

Premier League på Viaplay.

Missa inte

The Girl from Plainville på Viaplay.

Camp Kulinaris

Den norska tv-succén Camp Kulinaris är tillbaka – den här gången med bland annat Maria Montazami och tittarfavoriten Ola-Conny Wallgren som representerar Sverige. Missa inte!

Leva life på Viaplay.

Leva life

Leva Life är en dramaserie som följer den unga journalisten Nora och hennes vänner. Precis när hon är på väg att ta sig an världen får hon ett hemskt besked: hon har fått en livshotande sjukdom.

Accused på Viaplay.

Accused

Accused är en spännande kriminalserie som undersöker vad som händer med vanliga människor som hamnar i extraordinära situationer. Av Homelandskaparen Howard Gordon.

Streama filmer när du vill

Viaplay 

Viaplay ingår utan extra kostnad för dig som har V sport, series & film-abonnemang. Du kan se det som ingår i ditt V sport, series & film-paket i din mobil, surfplatta, dator eller Apple TV. Det går även att ladda ner ett urval av filmer och serier och kolla utan uppkoppling. Du som har fiber-tv kan se dina filmer i tv-boxens play-meny.