Black Friday blir Black Week

Gör dig redo, för nu så har Telenor gjort Black Friday till Black Week. Alltså en hel vecka fylld med riktigt bra deals. Anmäl ditt intresse här så du inte missar något!

Den stora readagen Black Friday har blivit större och större i Sverige är här inom kort. Självklart kommer Telenor ha många bra erbjudanden på mobil, tillbehör, bredband och tv när det är dags.

Allting startade i USA och sägs härstamma från Philadelphia år 1961. Black Friday sägs beskriva den stora trafikökningen dagen efter Thanksgiving. Flera tolkningar kommit, bland annat att det ska vara då de röda säljsiffrorna blir svarta.

2013 gick startskottet i Sverige och sedan dess har Black Friday blivit stort även här. Det har utvecklats vidare till Black Week och Black Weekend för flera butiker och företag. För webben är den stora dagen Cyber Monday, som infaller måndagen efter Black Friday.

Som vanligt kommer det finnas många fina erbjudanden hos oss på Telenor. Black Week kommer bjuda på flera bra deals på mobil, tillbehör, bredband och tv.