Tidigare Apple Watch – Series 3, 4 och 5

Håll dig uppkopplad. Håll dig i rörelse. Läs mer om femte, fjärde och tredje generationens Apple Watch, och hur den smarta klockan kan förenkla din vardag.

Apple Watch Series 5 visar olika appar i urtavlan

 

Apple Watch Series 5

 

Skärmen som håller dig uppdaterad jämt

Den största nyheten för Apple Watch Series 5 är en ännu bättre display. En display som är på jämt, gentemot tidigare generationer Apple Watch. Självklart har det en Retina-skärm. Batteriet har uppgraderats och håller klockan vid liv i upp till 18 timmar. En annan stor nyhet är den inbyggda kompassen som kommer hjälpa dig när du är ute på språng.

Insikter om din hälsa

Apple Watch 5 vill inspirera dig till ett hälsosammare liv. Den hjälper till om något verkar fel och håller koll på din hjärtfrekvens. Håll bara fingret på urtavlan i 30 sekunder i EKG-appen för att se om din hjärtrytm är normal. Klockan varnar även när det är för hög ljudnivå samt om du behöver ta dig en andningspaus.

Träna smartare

Vad du än väljer att träna så hjälper Apple Watch 5 dig att få snabbare resultat. Med den nya displayen som aldrig sover kan du med ett ögonkast se hur det går vare sig du cyklar, springer eller gör yoga.

 

Apple Watch Series 4

 

Ny design och större skärm

Apple har konstruerat om sin klocka och den kommer med en helt ny design. Större skärm, med 30 procent större visningsyta. Gränssnittet har gjorts om för att utnyttja hela skärmens yta, vilket gör att urtavlan kan visa upp till åtta komplikationer.

Fokus på hälsa och träning

Med Apple Watch 4 har du tillgång till stegfrekvens, tempokontroll och nya träningspass. Se till att utmana dina vänner i tävlingar eller få personlig coaching, direkt i din klocka. Det finns även en förutseende hälsomätare, som skickar notiser om din puls är för låg eller hög.

Full frihet med uppkoppling

Med hjälp av e-sim i klockan kan du svara i telefon när du joggar, prata med kompisen via walkie-talkie eller streama Apple Music, allt från din handled. Du behöver alltså inte ta med telefonen utan kan sköta allt direkt med din Apple Watch Series 4.

Apple Watch EKG-app

Nu finns EKG-appen i Sverige

Från och med 27 mars 2019 så finns appen EKG till Apple Watch Series 4 tillgänglig för svenska användare. Ihop med 18 andra europeiska länder har nu svenskarna fått tillgång till appen som mäter hjärtats elektriska signaler.

Genom att hålla fingret på skärmen i 30 sekunder så läses din hjärtrytm av och visar om du har indikationer på sinusrytm eller förmaksflimmer. För att använda funktionen så se till att ha Watch OS 5.2 installerat.

 

Apple Watch Series 3

 

Tredje generationens Apple Watch

I september 2017 släpptes Apple Watch Series 3. Denna gång kom Apples mobilklocka med uppkoppling via e-sim för första gången. Dessutom flyttade Siri in i klockan för att underlätta i vardagen för användaren. 

Håll dig uppdaterad

Apple Watch Series 3 är utrustad med e-sim vilket innebär att du varken behöver wifi eller ha din iPhone i närheten. Mer frihet helt enkelt. Du kan ge dig ut på långpromenad utan mobilen och ändå ha full koll på mejl, samtal och pushnotiser. 

Siri - din vän i vått och torrt

Siri har flyttat in i Apple Watch och kan nu göra livet lättare för dig, särskilt när du är på språng. Siri ger dig väganvisningar om du inte hittar. Blir du ändå sen kan du med hennes hjälp snabbt skicka ett sms från din Apple Watch. Tack Siri!

 

Relaterade artiklar

 

Bli friare än någonsin

Ut och jogga utan din iPhone? Koppla upp din Apple Watch med e-sim och lägg till tjänsten Mobiluppkoppling klocka så blir du friare än någonsin. Första månaden utan kostnad. 

Allt om Mobiluppkoppling klocka

Apple Watch Series 6

Vill du läsa mer om nya Apple Watch Series 6? Hos Telenor hittar du senaste nytt om senaste smartklockan från Apple. Läs även om småsyskonet Apple Watch SE.

Mer om Apple Watch Series 6 >