Telenor Stream Film och serier

Med abonnemanget Film och serier kan du som har mobilabonnemang hos Telenor streama tv, film och playtjänster i appen Telenor Stream.

Abonnemanget Film och serier är exklusivt för Telenors mobilabonnemangskunder. Här kan du läsa mer om abonnemanget och se vilka kanaler och playtjänster som ingår

Skaffa Telenor Stream Film och serier

Du köper Film och serier-abonnemanget på telenor.se eller i någon av våra butiker. Abonnemanget har ingen bindningstid, däremot gäller en månads uppsägningstid.

Abonnemanget gäller endast för dig som har mobilabonnemang hos Telenor. Du kan inte skaffa Film och serier om du har kontantkort.

Tips! Om du köper ett tv-paket från oss så ingår Telenor Stream. Se vad vi kan erbjuda dig

Appen Telenor Stream

Du streamar i appen Telenor Stream. Appen går att ladda ner via App store eller Google play i din mobiltelefon eller surfplatta. Du kan även streama till din tv via Apple TV eller Google Chromecast. Du behöver ingen tv-box för att kunna använda tjänsten.

Appen Telenor Stream går att använda på tre olika enheter samtidigt. 

Streama utan att förbruka data

Om du streamar i appen Telenor Stream i din mobil eller surfplatta i Sverige eller något annat EU-land tar det inte av din surfpott. 

Om du har förbrukat all din data så måste du koppla upp dig till wifi för att kunna streama. Surfen dras som vanligt när du streamar till din tv via Apple TV eller Chromecast. 

Avsluta abonnemang

Vill du avsluta abonnemanget Film och serier rekommenderar vi att du ringer till oss på 020 - 222 222, så hjälper vi dig. Vi har öppet på vardagar klockan 8-19. Tänk på att det bara är den vars namn som står på fakturan som kan säga upp abonnemanget.

Tänk på: Om du säger upp ditt mobilabonnemang hos Telenor kommer Film och serier-abonnemanget att sägas upp automatiskt månaden efter du avslutat ditt mobilabonnemang.

Vanliga frågor och svar om Film och serier

  • Telenor Stream Film och serier är till för dig som har mobilabonnemang hos oss. Då kan du titta på hur mycket tv, playtjänster och film du vill, utan att det tar av din mobilsurf när du streamar i mobilen eller på surfplattan inom EU/EES. 

    Läs mer och köp Telenor Stream Film och serier

    Obs: Streamar du via Apple TV eller Chromecast får du betala för din surf som vanligt. 

  • Ja. Både ditt mobilabonnemang och ditt Film och serier-abonnemang behöver stå på samma personnummer. 

  • Du får tillgång till tjänsten med en gång. Du får en bekräftelse via mejl tillsammans med instruktioner för hur du kommer igång.

  • Nej, ingen tv-box. Du tittar på tv direkt i din mobil eller surfplatta från Telenor via appen Telenor Stream - helt utan att det går åt någon surf. Du kan också streama till din tv via Apple TV eller Chromecast. Då dras surfen som vanligt. 

  • För att avsluta tv-tjänsten ringer den som står som betalningsansvarig på abonnemanget till oss på 020-222 222 . Vi har öppet på vardagar kl. 8-18.