Festivalveckor hos Telenor!

För tredje året i rad är vi partner till Melodifestivalturnén. Det är vi stolta över! Här kan du läsa mer om Melodifestivalen, tävla om finalbiljetter och se annat skoj som är på gång.

Exklusivt för dig som kund 💙

Som Telenor-kund har du möjlighet att uppleva årets stora musikfest på plats – till ett lägre pris. Du hittar din rabattkod inne i Mitt Telenor under "Min översikt".

Häng med på turnén!

Fint erbjudande i din butik.

I år kan du uppleva festivalen i Malmö, Göteborg, Växjö, Eskilstuna, Karlstad och Stockholm. Vi är självklart på plats och överraskar med ett fint erbjudande i din Telenor-butik!

Vecka 5: Malmö
Erbjudande i butikerna i Triangeln, Emporia och Mobilia

Vecka 6: Göteborg
Erbjudande i butikerna i Nordstan och Frölunda

Vecka 7: Växjö
Erbjudande i butiken i Grand Samarkand

Vecka 8: Eskilstuna
Erbjudande i butiken i Tuna Park

Vecka 9: Karlstad
Erbjudande i butiken i Bergvik Köpcenter

Vecka 10: Stockholm
Erbjudande i butikerna i Mall of Scandinavia och på Drottninggatan

 

 

Visste du..?

  • Carola och Marie Bergman har vunnit Melodifestivalen flest gånger hittills – hela tre gånger var. 
  • Flitigaste deltagaren är Ann-Louise Hanson, som varit med 14 gånger.
  • Kärt barn har många namn. Melodifestivalen har tidigare kallats Schalgertävlingen, Säg det med musik: Stora schlagertävlingen, Eurovisionsschlagern, svensk final och Svensk sångfestival.
  • Sverige har  vunnit Eurovision Song Contest hela 7 gånger, varav Loreen står för 2 av vinsterna. Med det är Sverige nu ikapp Irland som det land som vunnit Eurovision flest gånger av alla länder.

 

 

 

Om Melodifestivalen

Det var en gång en tävling som växte till Sveriges mest folkkära musikfest. Det hela började år 1958, då Alice Babs vann med låten "Lilla stjärna". Sedan dess har Melodifestivalen blivit ett stående inslag i svensk musikhistoria och anordnats varje år fram till idag (med undantag för 1964, 1970 och 1976). Sverige har deltagit i Eurovision Song Contest 62 gånger och vunnit hela 7 gånger, senast med Loreens hit Tattoo (2023).