Vad erbjuder vi dig?

Vårt kollektivavtal – IT- & telekomavtalet – reglerar villkor för att du som medarbetare ska känna en grundläggande trygghet. Vi har marknadsmässiga löner och erbjuder ett antal förmåner till våra medarbetare till exempel föräldralön, friskvårdsbidrag, förmånliga priser på våra tjänster samt försäkringserbjudanden.

Introduktion och utveckling

De första 90 dagarna följer alla nya medarbetare vårt on-boardingprogram där du lär känna företaget, våra kunder samt vår vision och strategi. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling och lärande i Telenor Next, vår akademi som ger medarbetare redskapen att ta sig till nästa nivå. I Next kan du gå kurser i bland annat personligt ledarskap, projektledning och effektivitet. Kurserna erbjuds både online och i klassrum.

Medarbetare på Telenors kontor i Stockholm

Karriärvägar

Inom Telenor Sverige har vi fem divisioner: Consumer, Business, IT, Networks och Channels. Staberna - HR, Communications, Finance & Legal och Strategy - stöttar affärsverksamheten. Vi uppmuntrar intern rörlighet som ett sätt för medarbetare att utvecklas och växa. Lediga jobb annonseras alltid ut internt så att alla har möjlighet att söka.