Senaste nytt

Här hittar du de senaste nyheterna från mobil, fast bredband, tv och stream.

2020-05-12
Vi testar att stänga av 3G i delar av Halland
Befinner du dig i Halland och upplever problem med mobiltäckningen? Det kan bero på att vi just nu tar de första stegen i avvecklingen av vårt gamla 3G-nät.
Läs mer

2020-05-10

Få hjälp från butiken på distans

Boka ett digitalt möte med vår kunniga butikspersonal. Vi ser till att du får mest värde för pengarna när det gäller mobil, bredband och tv.
Boka möte

2020-05-01
Aktuell information kring corona
Här samlar vi all aktuell information som är viktig för dig som kund under den rådande situationen med coronaviruset. 
Läs mer om corona

2020-04-01
Ny matkanal: Godare
Den nya matkanalen Godare finns nu i Telenors tv-utbud. Goda(re) nyheter för alla matälskare.

2020-03-31
Horse & Country utgår
Den 31 mars utgår tv-kanalen Horse & Country ur Telenors tv-utbud.

2019-07-01

TV2 Danmark just nu inte tillgänglig

TV2 Danmark är just nu inte tillgänglig för Telenors kunder på grund av att kanalen saknar sändningsrättigheter utanför Danmark för pågående sportevenemang. Vi beklagar detta. Om du är tv-kund hos Telenor och har TV2 Danmark så kan du se kanalen igen den 15 juli 2019.

2019-05-22

Viktig information om Huawei-telefoner

Beslutet från amerikanska myndigheter om informations- och kommunikationstjänster påverkar samarbetet mellan Google, Android och Huawei. Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer om vad detta innebär för den som redan har en Huawei-telefon eller för den som överväger ett köp.

 
2019-04-03

Information till dig som fått ett brev om ny betalningsmottagare för autogiro

Om du har fått ett brev från oss gällande ändring av mottagare för autogirobetalningar kan vi meddela att ditt autogiro kommer att fortsätta fungera som vanligt. Så länge du inte önskar avbryta dina autogirobetalningar behöver du alltså inte göra någonting.

 
2019-01-30

TNT blir TNT Play

Den 31 januari utgår tv-kanalen TNT och ersätts med playtjänsten TNT Play. Det innebär att du som har TNT som en av dina 8 valbara kanaler istället kan se TNTs filmer och serier on-demand via Play-knappen på din fjärrkontroll eller i Telenor Stream-appen. TNT Play ingår också i paketet Tv Stor.
 
 
2019-01-15

Comedy Central blir Paramount Network

Comedy Cental stöps om och blir Paramount Network. Paramount Network ger dig det bästa av klassisk och ny underhållning. Kanalen samlar fängslande serier, humor, crime, reality och stjärnspäckade filmer. Här ser du en bred mix av innehåll från MTV, Comedy Central, TV Land och Channel 5. Kanalen ingår i paketet Tv Stor samt är valbar kanal i paketet Tv Flex.