Följ med på resan...

Anmäl dig här och få senaste nytt om OnePlus!

OnePlus Nord kommer snart

Jag vill gärna ha OnePlus-nyheter på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål fram till och med den 31 december 2021. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

Nyhet

OnePlus + Hasselblad = sant

Den 23 mars lanserar OnePlus sitt senaste tillskott i familjen – OnePlus 9 Pro. OnePlus brukar leverera mobiler till bra pris och gissningsvis blir det så även denna gång men nu har man valt att storsatsa på en funktion, kameran. Därför har man teamat upp med Hasselblad som är ett av de mest kända tillverkarna inom foto. OnePlus 9-serien kommer att använda en anpassad Sony IMX789-sensor med 12 bitars färgdjup och förbättrad HDR-videoinspelning. Självklart kommer det även finnas stöd för att filma i 4K 120 Hz-video.

Nyhet

Trumvirvel - OnePlus Nord har landat hos Telenor

Nu ni, en lansering att jubla för – OnePlus har släppt en efterlängtad telefon. OnePlus Nord visades upp i världens första AR-smartphone-lansering, och det blir en prisvärd mobil med flera grymma kameror, supersnabb laddning och ännu snabbare processor än föregångaren OnePlus 8.

Europa och Asien är de som först kommer att få ta del av de nya OnePlus-mobilerna, och nu har den äntligen landat hos oss! Nu är det bara att klicka hem, hämta ut och sen njuta!

Spara 960 kr på kraftfulla OnePlus 6T

Snabbladdat batteri och riktigt mycket prestanda för pengarna. Passa på och köp en av OnePlus bästa mobiler någonsin till nedsatt pris.

479 kr/mån
439 kr/mån
med 4 GB surf

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Ett djärvt partnerskap - 7T Pro McLaren Edition

Vad händer när man mixar en uppstickare för mobiler med en gigant inom racingvärlden? Banbrytande innovation och design i världsklass. Upplev OnePlus 7T Pro McLaren Edition med sitt karakteristiska racingutseende och glöd i papayaorange. Mobilen kommer med skräddarsydda ikoner och minimalistisk design inspirerad av McLarens instrumentpanel.

Unboxing av 7T och 7T Pro

OnePlus 7T Series

Säg hej till OnePlus 7T och 7T Pro

På OnePlus senaste event så presenterades de nya modellerna 7T och 7T Pro. Skärmen har en uppdateringsfrekvens på 90 Hz, vilket innebär att den uppdateras 90 gånger per sekund. Det är inte bara skärmen som är snabb, du kan fulladda mobilen på bara en timme.

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro med utskjutbar selfiekamera

I maj 2019 släpptes nyheten från OnePlus. 7 Pro kom med en fantastisk prestanda och dessutom:

  • Heltäckande skärm med utskjutbar selfiekamera
  • Tre kameror med telebojektiv och vidvinkel
  • Snabbladdning och ännu bättre batteri

 

Fans av OnePlus på pop-up event

Byggt tillsammans med fansen

OnePlus är fast beslutna att aldrig nöja sig. Just därför lyder mottot: Never Settle. För att ständigt förbättra sig har man valt att involvera sina kunder i vad man kallar Open Ears. Där bjuds användarna in att vara med och skapa framtidens mobiler.

OnePlus 6T McLaren Edition

Intresserad av äldre modeller från OnePlus?

Även om några av OnePlus mobiler har utgått från vårt sortiment så kan du fortfarande läsa om dem. Jämför OnePlus-mobilerna och få en rekommendation på andra modeller som kan passa dig istället.