Ställa in fast ip på Technicolor 784, 789 och 799

• Öppna din webbläsare

Anslut till routern genom att skriva in adressen 192.168.10.1 i adressfältet på en webbläsare.

• Logga in

Logga in med användarnamn Admin. Lösenordet hittar du på baksidan av din router (Gateway Password).

• Kugghjul

När du är inne i det inloggade läget kan du leta efter menyn Internet access och klickar på kugghjulet uppe i det högra hörnet.

• Avancerade inställningar

Klicka på Show advanced uppe i det högra hörnet.

• Fast ip

Klicka i Fixed IP mode och sedan på knappen Switch connection mode.

• Konfigurering

Nu kan du konfigurera routern med de ip-adressuppgifter du fått från Telenor och ansluta eventuell utrustning (router, brandvägg, dator).