Koppla in en annan router

Om du vill använda en annan router än den du får låna från Telenor kopplar du in den genom att följa tillverkarens instruktion. Det brukar inte vara svårt alls.

Tips! På de flesta routrar finns ett uttag som är märkt WAN eller Internet. Anslut din nätverkskabel mellan detta uttag och fiberkonverteraren.

Vill du använda dig av wifi?

Välj då ditt trådlösa nätverk i mobilens eller datorns inställningar. Namnet på nätverket samt lösenordet står på routerns undersida.

Mer hjälp för att komma igång med ditt wifi:

Wifi-inställningar för Windows
Wifi-inställningar för macOS
Wifi-inställningar för Android
Wifi-inställningar för iOS (iPhone och iPad)

Om du inte vill ha wifi kopplar du ihop din dator med routern via en nätverkskabel.