Koppla in routern från Telenor

Fyra enkla steg nedan för att koppla in. Det fixar du!

• Koppla in nätverkskabeln

Stoppa in nätverkskabeln i det röda uttaget på routern.

Den andra änden stoppar du in i bredbandsuttaget på väggen.

Om du har en patchpanel kopplar du istället nätverkskabeln mellan uttaget märkt IN (eller liknande) och uttaget för det rum du kommer att ha routern i.

• Koppla in ström

Koppla in strömadaptern i eluttaget samt i strömingången på routern.

• Slå på routern

Knappen sitter på baksidan av routern.

• Nu kan du koppla upp dig mot nätverket!

Välj ditt trådlösa nätverk i mobilens eller datorns inställningar. Namnet på nätverket samt lösenordet står på routerns undersida.

Tips! Om det finns en QR-kod på undersidan av routern kan du skanna den för riktigt smidig uppkoppling.

Mer hjälp för att komma igång med ditt wifi:

Wifi-inställningar för Windows
    Wifi-inställningar för macOS
    Wifi-inställningar för Android
    Wifi-inställningar för iOS (iPhone och iPad)

Om du inte vill ha wifi kopplar du ihop din dator med routern via en nätverkskabel.

Fungerar det att surfa nu?

Ja Nej