Mobilt bredband

Guider och inställningar

Vanliga frågor om mobilt bredband

• Du köper mer surf till ditt mobila bredband i appen Mitt Telenor.

• Det kostar 249 kr för 40 GB. Du köper extra surf i appen Mitt Telenor. Den extra surfen är giltig månaden ut.

Har du mobilt bredband 40 GB, 100 GB eller 200 GB kan du även använda delar av surfen utomlands, i EU/EES och ett flertal andra  länder, läs mer här.

• Om du vill ladda Mobilt Bredband Kontant gör du det enkelt via vår app Telenor Ladda, eller på vår laddningssida. Där kan du även se vad det kostar att ladda. Lycka till!

• Absolut! Skaffa en 4G-router så kan flera personer använda ditt mobila bredband. I routern sätter du sim-kortet som hör till ditt mobila bredband eller ett extra sim-kort för surf som är knutet till ditt mobilabonnemang.