Kom igång och byt lösenord

Innan du börjar använda din nya ZTE-router är det viktigt att du byter lösenord. Följ bara den här guiden så är du klar på några minuter.

Börja med att hitta WiFi-anslutningen för din router. WiFi-namnet finns på routerns display.

1. Öppna webbläsaren och skriv in http://192.168.10.1 i adressfältet. Logga in med "admin" som lösenord.
  2. Byt lösenord till mobila bredbandet. Detta gör du under "Inställningar" > "Enhetsinställningar" > "Kontohantering"
  3. Byt lösenord till ditt WiFi. Detta gör du under "Inställningar" > "WiFi-inställningar" > "WLAN". Tips! Här kan du även byta WiFi-namn/nätverksnamn (SSID) om du vill.
  4. Finns en uppgradering tillgänglig, är det viktigt att den hämtas och installeras. I så fall kommer en informationsruta att visas när du loggar in.

Om du av någon anledning har återställt enheten genom att trycka på reset-knappen, är det viktigt att upprepa punkt 1 och 2 igen.