Så startar du om din iPhone

Om din telefon känns långsam eller har problem med vissa funktioner kan du behöva göra en omstart. Omstarten kommer inte att påverka innehållet på telefonen. Däremot kommer den förmodligen att fungera bättre.

För alla iPhone-modeller utom iPhone X:

1. Håll in vilo-/väckningsknappen på sidan (kan också sitta på den övre delen av telefonen) tills reglaget visas
  2. Dra reglaget till åt höger.

För iPhone X:

1. Tryck in sidoknappen och någon av volymknapparna tills reglaget visas.
  2. Dra reglaget åt höger.

Om du har operativsystemet iOS 11 eller senare kan du även stänga av mobilen genom att gå till "Inställningar" och därefter "Allmänt". Därefter väljer du "Stäng av".

När skärmen är helt svart kan du sätta på mobilen igen. Tryck ner vilo-/väcknings-/sidoknappen tills Apple-logotypen (det vita äpplet) visas.

Vanliga frågor och svar