Köp Mobiluppkoppling klocka (Mitt Telenor-appen)

Följ stegen nedan för att köpa tjänsten Mobiluppkoppling klocka till Samsung Galaxy Watch. När du är klar kan du lämna din mobil hemma nästa gång du går ut.

Tänk på det här först:

• Du måste vara privatkund
  • Du måste ha verifierat dig som ägare av abonnemanget samt ha BankID
  • Klockan måste ha stöd för e-sim samt vara uppkopplad mot internet
  • Den som ska använda tjänsten måste ha en annan enhet redo att skanna en QR-kod med

• Logga in i Mitt Telenor-appen

Om du inte skapat ett Mitt Telenor-konto måste du göra det först.

Gå till Mitt Telenor-appen

• Välj Inställningar och sedan det mobilnummer som du vill köpa tjänsten till

• Under rubriken Tjänster och inställningar, skrolla ned till rubriken Betaltjänster

• Välj Lägg till Mobiluppkoppling klocka

• Sedan får du instruktioner som hjälper dig att köpa och aktivera tjänsten. Följ dem!