Uppdatera operativsystem (iOS)

Så här gör du för att installera den senaste varianten av operativsystemet (kallas även för programuppdatering) på din iPhone. Det kommer att göra att din mobil fungerar så bra, och inte minst så säkert, som möjligt.

• Gå till startskärmen

• Välj "Inställningar​"

• Välj "Allmänt​"

• Välj "Programuppdatering​"

• Nu söker din iPhone efter den senaste uppdateringen

Har du redan den senaste versionen så kommer det synas på skärmen. ​

• Automatiska uppdateringar

För att din telefon ska fungera så bra och säkert som möjligt är det viktigt att alltid ha det senaste operativsystemet installerat. Därför rekommenderar vi att du passar på att slå på funktionen ”Uppdatera automatiskt”.