Flera sätt att ladda ditt kontantkort på

Är saldot lågt igen? Lugn bara lugn, det finns många sätt att ladda kontantkortet på.

I appen Telenor Ladda

Ladda smidigt och snabbt direkt från din mobil. I appen kan du även börja prenumerera på laddning, så fylls ditt saldo på automatiskt varje månad. Appen finns att hämta för iOS på App Store, och för Android på Google Play.

ladda.telenor.se

Fyll i ditt nummer och välj vilken laddning du vill ha.

Med ett värdebevis

Du kan ladda ditt kontantkort med hjälp av ett värdebevis på fyra olika sätt.

• Ladda här på webben
  • Ring 220 på mobilen kontantkortet sitter i och följ instruktionerna
  • Knappa in *120*värdebeviskod# i din mobil. Avsluta med samtalslur
  • Sms:a LADDA följt av värdebeviskoden (12 siffror) till nummer 220

Värdebevis hittar du i de flesta mataffärer, bensinstationer och givetvis i våra egna butiker.

Här hittar du information om alla olika laddningar

Laddningar för samtal utomlands

Vanliga frågor om att ladda

• Sedan den 1 februari 2023 måste alla kontantkort vara registrerade för att kunna laddas. Detta är en konsekvens av den lagändring som trädde i kraft den 1 augusti 2022.

Registrera ditt kontantkort

Problem med att ladda kortet kan också bero på

• att kortet inte är giltigt längre. Det behöver laddas minst en gång per år, annars avslutas det. I appen Telenor Ladda kan du se om ditt kontantkort fortfarande är aktivt.
    • att ditt betalkort inte är öppet för internetköp. Ändra inställningen hos kortutgivaren, eller prova ett annat sätt att betala, till exempel Swish.
  • Du kan välja mellan Telenor Fastpris (till exempel laddningen Hello), Telenor Rörligt och tillägget Telenor Surf för extra surfmängd.

Mer om våra kontantkortsladdningar

• Du kan prenumerera på alla laddningar som gäller i 31 dagar. Alltså inte på halvårs- eller helårsladdningar.