Installera trådlös tv om du har tv och bredband

För att trådlös tv ska funka för dig som har tv och bredband behöver du använda en wifi-förstärkare.

Följ instruktionerna nedan.

• Anslut din router till bredbandet

Koppla in den i bredbandsuttaget eller fiberkonverteraren. Använd en nätverkskabel.

• Placera wifi-förstärkaren där du har din tv-box

Koppla sedan ihop wifi-förstärkaren med tv-boxen. Använd en nätverkskabel.

• Starta wifi-förstärkaren

Vänta tills wifi-förstärkarens lampa lyser med ett vitt sken.

• Tryck på synkroniseringsknappen på baksidan av wifi-förstärkaren

Tryck på synkroniseringsknappen på baksidan av  wifi-förstärkaren

Knappen är märkt med WPS.

Under synkroniseringen blinkar wifi-förstärkarens lampa med ett blått sken. När lampan går över till att lysa med ett fast grönt sken är allt klart.

Nu kan du se trådlös tv. Skönt att slippa sladden, eller hur?