Para ihop en ny fjärrkontroll med tv-boxen

Följ den här guiden om du har fått en ny fjärrkontroll som du vill ansluta till din tv-box.

• Sätt tv-boxen i standby-läge

Standby-knappen ovanpå tv-boxen ska lysa rött.

• Tryck och håll in standby-knappen

Gör det i minst tio sekunder tills tv-boxen startar igen.

• Plocka fram den nya fjärrkontrollen

Titta sedan på tv-skärmen. Där ser du nu en bild av en fjärrkontroll. Gör sedan följande:

Tryck in OK och den blåa knappen på fjärrkontrollen samtidigt.

• Skriv in de fyra siffrorna

Nu visas fyra siffror på skärmen. Skriv in dessa i samma ordning med hjälp av fjärrkontrollen.

Nu är det klart! Tv-boxen startar och du kan zappa runt bland kanalerna.