Vi vill göra Telenor Stream till Sveriges bästa streamingupplevelse. Här berättar vi hur arbetet går. Vill du hjälpa till? Berätta vad du tycker genom att fylla i formuläret!

Buggfixar, uppdateringar och andra nyheter

2 mars:
En ny version av Telenor Stream-appen för Android finns nu i Google Play. Vi har uppdaterat till senaste versionen av Chromecast SDK, vilket ska göra den generella upplevelsen bättre. Vi fortsätter att hantera buggar och tekniska problem på plattformen.

2 februari: Nu finns det en ny version av Telenor Stream-appen för Android i Google Play. Den löser ett problem med att stänga av undertexter vid casting, och appen kraschar inte lika ofta som tidigare.

17 december: Vi fortsätter att slipa på den nya tv-tablån (se nedan). Vi har anpassat den efter flera skärmstorlekar och även sett till att den funkar bättre på vissa äldre Android-telefoner.

Dessutom har vi fixat buggar i Apple TV, iOS, Android och webbversionen av Telenor Stream.

3 november: Nu har vi lanserat den första versionen av vår förbättrade tv-tablå. Du hittar den just nu i mobilapparna (både iOS och Android) och när du tittar i en webbläsare.
ny tabla.jpg
Vi har även gjort buggfixar för Apple TV, mobilapparna och webbläsare. Och just ja, nu funkar det att välja språk på undertexter även medan man castar, inte bara innan som tidigare.

22 oktober: Nu finns en ny version av Android-appen för Telenor Stream på Google Play. Versionen innehåller en lösning på ett problem med undertexter vid castning.

7 oktober:

• Om du har haft problem med undertexter när du castar Telenor Stream via appen så finns det redan nu en lösning för iPhone-användare i form av en uppdatering av appen. Du som har en Andriod-mobil, håll ut några dagar till! Snart kommer en uppdatering av appen även för dig.
  • Vi har gjort startvyn mer inspirerande genom att samla filmer och serier under teman. Vad sägs om ”Kärleken övervinner allt, eller?” och ”Hämden är ljuv”? Den riktigt skarpögde ser också att kanallogotyperna ser krispigare ut än förr.
  • Vi har även snyggat till ”Dina favoriter”, och fixat en bugg som uppstod när man backade ur en uppspelning som öppnats från favoritlistan.

17 september: Vi har utökat antalet kanaler som har en så kallad HDP50-profil. Det innebär att kanalerna visas med 50 bildrutor per sekund, istället för 25. Skillnaden märks framförallt när man tittar på sport och program där saker sker fort. De kanaler som nu fått den uppdaterade profilen är TV3, TV6, TV8, TV10, Kanal9, Kanal11, Discovery, Kunskapskanalen, Sportkanalen, C More Golf och alla C More live-kanaler (men tänk på att du bara kan se Sportkanalen och C More-kanalerna om du har tv via fiber/kabel och har ett C More-abonnemang från oss. Av rättighetsskäl kan vi tyvärr inte leverera C More-paket till kunder med endast streaming-tjänst.).

Vi har även uppdaterat bildkällan för TV3, TV6, TV8, TV10 och V Film-kanalerna Action, Hits, Premiere, Family och Series. Det innebär att de nu har en mycket bättre bildkvalitet.

16 september:

• Chromecastspelaren hoppar inte till nutid när man vill starta om ett program som går på tv just nu.
  • Du som tittar via AppleTV kan nu lägga till både filmer och serier i din favoritlista. Vi har även förbättrat presentationen av innehållet.
  • På seriesidor visas nu hur långt du tittat på varje avsnitt med en tidsindikator.
  • Vi har gjort det enklare för nya kunder att aktivera sitt Telenor Stream-konto.

30 augusti: Nu finns det en ny version av Apple TV-appen i App Store. Den löser ett problem som gjorde att vissa kanaler slutade att fundera när Apple TV varit i viloläge. Så se till att uppdatera appen om du använder Apple TV för att kolla på Telenor Stream.

30 juni: Nu hittar du som tittar på Telenor Stream på dator, mobil eller surfplatta alla dina favoriter på ett ställe. Vi har nämligen förbättrat favoritfunktionaliteten och sett till att du kan ”favorita” allt slags innehåll på Telenor Stream. Dina favoriter hittar du på startsidan och under Konto > Mina favoriter

Vi har även löst problem som fanns när man tittade på vissa kanaler via AppleTV.

Utöver det så har vi gjort stora förändringar under huven, vilket bland annat resulterat i bättre sökfunktion.

31 maj: Nyligen lanserades undertext på ytterligare fem kanaler i Telenor Stream: MTV, Nat Geo WILD, Animal Planet, Discovery Science och BBC Earth.

28 april:
Ett tekniskt fel gjorde att SVT-kanalerna samt TV3, TV4 och Kanal 5 försvann för en kort stund. Om du fortfarande har problem med just de kanalerna så testa att logga ut och sedan in igen. Om det inte hjälper kontaktar du oss på 020-222 222.

13 april: En bugg som gjorde att fel avsnitt visades under Fortsätt titta fixades.

13 april: En bugg som gjorde att det inte gick att klicka på cirkeln runt säsongsväljaren rättades, så nu behöver man inte vara jättestadig på handen för att klicka rätt!

7 april: Nu finns alla lokala nyhetssändningar från SVT i Telenor Stream. Du hittar dem i kategorin Nyheter & omvärld.

Vi vill veta vad du tycker!

Det är dina åsikter som gör Telenor Stream bättre. Vi läser alla förslag och önskemål.

Har något blivit fel?

Vanliga frågor

• Om du kan se vissa kanaler på din tv men inte i Telenor Stream så beror det på att vi inte har fått tillåtelse att distribuera dem där.

• I datorn
    Gå till adressen stream.telenor.se och logga in.

I mobilen och surfplattan
    För att kunna använda tjänsten i din mobil och surfplatta behöver du ladda ned appen Telenor Stream. Appen finner du i Appstore och Google Play.

På tv:n
    För att nå tjänsten via din tv kan du använda Google Chromecast alternativt ladda ner appen Telenor Stream till Apple TV gen 4 och nyare. Eller streama direkt på din Samsung smart-tv.

• I Telenor Stream hittar du både program från playtjänster (till exempel Viaplay Film & Serier) och från kanaler (till exempel SVT). Programmen från kanalerna kan ses när de sänds, precis som i ”vanlig tv”, samt i många fall upp till sju dagar efteråt. Sedan försvinner de. Men programmen från playtjänsterna kan du se när som helst, och det är förklaringen till att du kan se alla avsnitt och alla säsonger av en serie från Viaplay, men bara det senaste avsnittet av På spåret.

• Eftersom fler och fler föredrar att titta på video på sin egen mobil eller surfplatta istället för via en klassisk tv-box är Telenor Stream en av våra viktigaste tjänster som vi erbjuder våra kunder.

Vi planerar för att man genom appen ska kunna hitta relevant innehåll mycket lättare än tidigare, få personligt riktade förslag på innehåll att titta på och inte minst integrera ytterligare tredjepartstjänster.

Vi vill också göra det enklare att få en överblick över vilket innehåll som är tillgängligt och skaffa sådant man saknar. Förutom det har vi hundratals idéer på saker som kommer att göra Telenor Stream ännu roligare att använda.

Ring oss!

Vår tekniska support har öppet på vardagar kl 8-21 och på helger kl 10-19.

020-222 222

Tips!

Nu finns det en app för din smarta tv från Samsung

Nu har vi släppt den första Telenor Stream-appen för SmartTV, och den är till för smarta tv-apparater från Samsung (tillverkade i juni 2017 eller senare).

Har du en SmartTV från annat märke som stödjer Airplay, eller har en inbyggd Chromecast? Då kan du koppla upp Telenor Stream med hjälp av det och styra din upplevelse via telefon eller surfplatta.

Och ja, vi jobbar på appar för tv från andra leveratörer också. Keep watching this space!