Vad krävs för att kunna använda e-sim?

Det här är vad du behöver för att kunna använda e-sim:

• En mobil som har stöd för e-sim
  • Wifi eller mobildata
  • En QR-kod, som leder dig till din e-sim-profil, behövs också i de flesta fall (undantaget är om du äger ditt abonnemang själv och har en iPhone, då kan du aktivera i appen Mitt Telenor utan QR-kod)

QR-koden hittar du som äger abonnemanget i Mitt Telenor, direkt när du köpt ett abonnemang och valt e-sim.

Är det ett e-sim som ska användas av någon annan kan du dela koden med användarna i abonnemanget. Du kan även få QR-koden skickad till din folkbokföringsadress.