Hur säger jag upp försäkringen Trygg 48?

Du kan avsluta tjänsten Trygg 48 i appen Mitt Telenor och Mitt Telenor på webben.

Mitt Telenor app: Klicka på inställningar, välj den person som har Trygg 48 kopplat till sin mobil, sedan kan du avsluta Trygg 48 under "Betaltjänster".

Mitt Telenor web: Börja med att välja mobilabonnemanget. Välj sedan den person som har mobilen med Trygg 48. Välj Inställningar - betaltjänster och sedan Betaltjänster. Under Betaltjänster kan du sedan avsluta Trygg48.