Vad är pin-koden som behövs för att hyra film i Hyrbutiken?

Den förinställda pin-koden är 0000.

Tips! Byt koden till en som är svårare att gissa. Gå in i Telenor Stream-appen och välj Konto följt av Inställningar, Konto och slutligen Ändra kod.

Tyvärr går det inte att ändra kod i appen för tv-apparater från Samsung ännu, men vi jobbar på det. Men du kan till exempel ladda ner mobilappen till din telefon och byta där istället.  

Om du själv har bytt kod och sedan glömt bort den så behöver du kontakta oss för att få hjälp.