Tävlingar

Här hittar du aktuella tävlingar hos Telenor. Lycka till!

Just nu pågår inga tävlingar. 


Behandling av personuppgifter

Telenor Sverige AB, or.nr. 556421–0309, är personuppgiftsansvarig för den personuppgiftsbehandling som utförs i samband med tävlingen.

För att du ska kunna delta i tävlingen behandlar vi din mejl- och postadress. Vi behandlar uppgifterna enbart för att kunna genomföra tävlingen, och inte för några andra syften. Vi behandlar dina personuppgifter eftersom det är nödvändigt för vårt, och ditt, berättigade intresse att kunna genomföra tävlingen och tillhandahålla din vinst.

Vi behandlar dina personuppgifter enbart inom EU/EES. Vi delar inte dina personuppgifter med andra om du inte är vinnare, då ditt namn och postadress delas med fraktbolag för att kunna skicka ut din vinst.

När spelet är slut och vinnarna har meddelats raderar vi dina personuppgifter om vi inte har rätt att använda dem för andra syften (t.ex. om du är abonnent hos Telenor och vi behandlar ditt mobilnummer för att tillhandahålla ditt abonnemang).

Du kan läsa om dina rättigheter och hur du utövar dem under ”Mer om dina rättigheter” på telenor.se/integritetspolicy. Om du har frågor avseende vår behandling av personuppgifter eller om du önska utöva dina rättigheter kan du vända dig vårt dataskyddsombud på personuppgifter@telenor.se.