Ramavtal för extra flexibilitet

Vi är med dig på hela företagsresan och gör det enkelt för ditt företag att skala upp eller ner. Våra ramavtal ger dig all flexibilitet som behövs för att kommunikationen ska fungera på bästa sätt. Givetvis med volymrabatt och en enda bindningstid för hela avtalet.

Egen kontaktperson

Trygg och stabil hjälp av någon som känner dig och ditt företag.

Volymrabatt

Ju fler av våra tjänster du samlar hos oss desto bättre pris.

Digital Rådgivning

Chatta, ring eller boka tid som passar dig för online-möte.

5G för framtiden

Nu gör vi vår största nätsatsning någonsin för företagens framtid.

Välj fritt bland våra abonnemang

Från 1 GB till Obegränsat Plus. Inom ramavtalet är det lätt att få översikt över alla företagsabonnemang. Du kan också på ett enkelt sätt se vilka tilläggstjänster som finns på varje abonnemang och lägga till nya. Allt för att du och dina medarbetare ska kunna arbeta flexibelt.

Smidig självbetjäning

I självbetjäningsportalen Mitt Företag får du koll på hela företagets engagemang. Här kan du se dina abonnemang, här du hanterar tjänster och det är här som du ser din dataförbrukning. Vill du se dina fakturor så hittar du även dem här. Självklart är det enkelt att lägga till nya abonnemang om du vill göra det. Är du intresserad av att se volymrabatt och totalt engagemang kan du göra det här.

En enda tid att hålla koll på

Med ramavtal är det slut på bindningstid på varje abonnemang. Med en enda avtalstid blir det enkelt att hålla koll – till en lägre kostnad. Inom ramavtalet kan du sedan lägga till nytt utan att teckna nytt hela tiden.

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss eller fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.