Surfa utomlands

Här hittar du all information som du kan tänkas behöva när du ska surfa med mobilen utomlands.

För dig som ska resa inom EU/EES

När du reser i länder som ingår i EU/EES kan du surfa till samma kostnad som hemma. Hur mycket av din surf du kan använda utomlands beror däremot på vilket företagsabonnemang du har. Sms:a namnet på landet du ska besöka till 10615 så får du ett sms som talar om vad som gäller för dig, läs mer här.

  

För dig som ska resa utanför EU/EES

Surfpaket
Med våra surfpaket kan du, mot en engångsavgift, beställa den surfmängd som passar just dig på resan. Du kan beställa ditt surfpaket i förväg via sms eller webben, upp till 30 dagar före din avresa, eller genom att följa instruktionerna i det välkomst-sms du får när du kommer till din destination. Betala enkelt med din privata Swish, kontokort eller via företagets faktura.
Läs mer om Surfpaket


Respass Total

Respass är ett så kallat engångspass som ger dig möjlighet att beställa surf mot en engångskostnad. Samtal, sms och mms ingår. Respasset kopplas automatiskt bort när surfen är förbrukad eller giltighetstiden gått ut. Det innebär att du inte behöver avaktivera tjänsten efter resan.
Läs mer om Respass Total


I Utlandet
I Utlandet är en tilläggstjänst till våra företagsabonnemang 5 GB och Obegränsat som ger dig möjlighet att använda din surfvolym i 10 länder utanför EU/EES. Du ringer också fritt till dina kollegor i hela världen. Allt detta för endast 39 kr per månad. Tjänsten passar dig som ofta reser utanför EU/EES och vill ha koll på kostnaderna.
Läs mer om I Utlandet


Tips!

Få dina utlandspriser som sms

Sms:a namnet på landet du ska besöka till nummer 10615. Då får du ett sms med de priser som gäller för just ditt abonnemang.

  

  

Kontakta oss för hjälp

Vi finns här för dig!

Chatta med oss eller ring 0200-159 001
Vardagar mellan kl. 8-18

Boka digitalt möte med våra rådgivare
Lediga tider vardagar kl. 10-16

Bli kontaktad av en företagssäljare
Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss.