Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Företagsabonnemang

Arbeta flexibelt och välj fritt bland företagsabonnemang och tilläggstjänster som du kan skräddarsy efter dina behov. Välj det som passar dig och ditt företag bäst! 

Är ni 20 eller fler på företaget? 

Våra mobilabonnemang för företag


Vill du ha hjälp klicka på chattbubblan eller ring oss på 0200-159 001.

Priset gäller när du skaffar nytt/förlänger abonnemang i 24 månader. Mer information hittar du i vår prislista.

Abonnemang med mobil


Dags för ny mobiltelefon? Här hittar du fyra favoriter just nu. Se alla mobiltelefoner här.

  

Välj de tilläggstjänster som passar dig

Få 10 kr/mån i rabatt på första tjänsten du beställer, därefter betalar du ordinarie pris för varje ytterligare tjänst du lägger till. I vårt abonnemang Obegränsat Plus ingår flera av tjänsterna och mycket mer.

 • Extra data-sim – Ett extra sim-kort för data till exempelvis din surfplatta, dator eller mobil router. Pris: 49 kr/mån
 • I Utlandet – Surf i 10 länder utanför EU/EES samt ringer du fritt till dina kollegor i hela världen.  Pris: 39 kr/mån
 • Samtal till Norden – 2000 fria minuter och 2000 sms/mms varje månad till Norge, Danmark, Finland och Island. Pris: 39 kr/mån
 • One X användare – Ta emot, koppla och fördela samtal var du än befinner dig med växeltjänsten Telenor One X. Pris: 49 kr/mån
 • Fastnätsnummer –Koppla ett fastnummer till mobilen så att alla samtal, oavsett om de ringer det fasta eller mobila numret, når din mobiltelefon. Pris: 39 kr/mån
 • SafeZone – Blockerar skadliga webbsidor och stoppar de flesta cyberhot innan de når fram till dig i mobilnätet. Pris: 39 kr/mån

  

Ramavtal för extra flexibilitet

Vi är med dig på hela företagsresan och gör det enkelt för ditt företag att skala upp eller ner. Våra ramavtal ger dig all flexibilitet som behövs för att kommunikationen ska fungera på bästa sätt. Givetvis med volymrabatt och en enda bindningstid för hela avtalet.

  

Vanliga frågor

 • Om surfen på ditt abonnemang börjar ta slut eller om du kommer behöva mer surf en månad kan du fylla på med extra surf för ett fast pris.

  Du kan välja att betala med Swish, kontokort eller skicka ett sms och betala via företagets faktura.

  Köp extra surf här

 • För att du ska kunna använda 5G så krävs att du har ett abonnemang, en mobiltelefon och tillgång till ett nät som alla stödjer 5G. Så om du skaffar något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus innebär det att du har en av tre förutsättningar klara.

  Jag vill bli 5G-redo

  Självklart har vi många mobiler som är redo för 5G - kolla in alla här!

 • När du gör en beställning på en mobiltelefon och ett abonnemang på telenor.se/foretag kan du i samband med att du fyller i dina uppgifter välja att behålla ditt nuvarande nummer. 

  Du får då ett tillfälligt nummer från oss som du kan ringa med under tiden vi flyttar ditt nummer. Flytten tar cirka 6 arbetsdagar.

  Läs mer om nummerflytt

 • Överlåtelse gör du om du vill flytta betalningsansvaret för ett abonnemang från ett företag till ett annat företag. Läs mer om överlåtelse

  Vill du flytta ett nummer mellan företag och privatperson, så här gör du.

 • Om ett sim-kort har slutat att fungera, behöver ersättas eller uppgraderas kan du som administratör snabbt och enkelt beställa ett nytt via Mitt Företag. Det gamla sim-kortet är aktivt ända fram tills att det nya sim-kortet är aktiverat.

  Läs mer om hur du aktiverar sim-kort

  Beställ och aktivera e-sim för mobil och surfplatta

Priser och villkor

Alla våra abonnemang inkluderar fria samtal, sms och mms inom Sverige. Är du på resa i ett annat EU/EES-land ringer, sms:ar och mms:ar du kostnadsfritt inom det landet samt till andra EU-/EES-länder.
(Gäller ej samtal från Sverige till utlandet, satellittrafik eller samtal med särskild taxa.) 

Har du Obegränsat Plus så spelar det ingen roll var du befinner dig i världen, du ringer alltid kostnadsfritt till kollegornas mobiler. 

För övriga samtal, se prislista här under. 

Förköpsinformation
Vi har sammanfattat allt som gäller för våra företagsabonnemang på en sida.
Till förköpsinformationen (öppnas i ny flik)

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.