Mobilförsäkring

Med vår mobilförsäkring Trygg 48 får du en ersättningstelefon inom 48 timmar (vardagar) om olyckan är framme. Försäkringen gäller även vid stöld och funktionsfel – Trygg 48 gör att du känner dig lugn och fortsätta jobba där du är. Lägg till Trygg 48 när du skaffar en ny mobil eller surfplatta så bjuder vi på två första månaderna.

Har mobilen gått sönder eller blivit stulen? Med Trygg 48, en försäkring för mobiltelefonen, får du en utbytesmobil inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett.

Testa fritt i två månader!

När du köper en ny mobil eller surfplatta har du möjlighet att testa försäkringen Trygg 48 fritt i två månader. Under prövotiden får du ett sms där du kan avaktivera försäkringen. Vill du behålla den gör du ingenting och kostnaden läggs på din faktura. Trygg 48 kostar 59 kr/mån för surfplatta och 149 kr/mån för mobil.

Gäller i hela världen

Trygg 48 är försäkringen som gäller även när du är ute och reser i hela världen. Tappar du bort eller blir bestulen på din mobil skickar vi en ersättningsmobil till det land där du befinner dig. Tänk på att du måste polisanmäla stölden i det land du befinner dig i. Du kan få betala tull och skatt om du befinner dig i ett land utanför EU, det är tyvärr inget vi kan påverka, men vi kan alltid se till att du får en ersättningsmobil.

Gör så här

  1. Gör en back-up av din mobil, om du inte redan har gjort det. Vet du inte hur du gör, kolla här eller besök din närmaste butik.
  2. Är mobilen trasig gör du en skadeanmälan.
  3. Om mobilen eller plattan är stulen ska du först göra en polisanmälan och sedan spärra enheten på Mitt Företag eller genom att ringa oss på 020-222 222.

Vad händer sen?

  1. Du får din utbytesmobil inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett.
  2. Du betalar självrisken.
  3. Om din mobil är trasig skickar du den till oss inom 5 dagar efter du fått din nya. Vi står för porto och emballage. Glöm inte att stänga av ”Hitta min telefon”-funktionen innan du skickar in.
  4. Har du frågor om din pågående skadeanmälan?
    Ring 08-420 038 99 

 

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.