Säkerhetstjänster

För de flesta företag är det nu ett måste att tryggt, snabbt och smidigt kunna hantera tjänster, kunddata och annan information. Därför erbjuder vi en rad olika säkerhetstjänster som hjälper dig att sova gott om natten.

Skydd mot attacker

DDoS-skydd tar hand om överbelastningsattacker och filtrerar bort skadlig trafik innan den förstör för ditt företag.

Stå emot hackers

Sårbarhetsanalys - låt våra experter tänka som angripare, hacka ert nätverk och upptäcka alla säkerhetsbrister och sårbarheter.

Skydda ert nätverk

Managerad brandvägg och Nätcentrisk brandvägg - tjänster som ger ert företagsnätverk ett säkert och kostnadseffektivt skydd.

Trygga molntjänster

Secure Cloud Connect kopplar ihop ert nät med molntjänster på ett säkert och användarvänligt sätt. Tryggt, snabbt och smidigt.

Hjälp av IT-experter

Konsulttjänster från Telenor ger er den spetskompetens ni behöver, från experter med lång erfarenhet av IT.

Full kontroll på enheter

MDM erbjuder hantering av hela företagets mobiler och surfplattor. Full kontroll och hög säkerhet, oavsett enhet eller operativsystem.

Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.

Partners och leverantörer

Vi samarbetar med branschledande partners i ett globalt nätverk. Tillsammans ser vi till att ni står rustade mot säkerhetsrisker och nätverksutmaningar. Vi optimerar erbjudandet för att fler företag ska kunna dra nytta av kapaciteten som den nya tekniken erbjuder. Det är ett förtroende som bygger på personliga och långsiktiga relationer.