Wifi-förstärkare förlänger ditt wifi

Vill du att ditt trådlösa nätverk ska nå ännu längre? Då kan du komplettera din wifi-router med en wifi-förstärkare. Den är vit, liten och smidig och använder sig av Wifi 6.

Vad gör en wifi-förstärkare?

Wifi-förstärkare, wifi-brygga, extender eller repeater – alla de här namnen betyder egentligen samma sak. Enkelt förklarat förstärker de din wifi-routers signaler så att de når längre bort i ditt hem.

Wifi 6

Vår wifi-förstärkare använder den nya Wifi 6-standarden. Du får en snabbare hastighet, en högre och bättre täckningsgrad och ett mer stabilt trådlöst nät. Tillsammans med vår wifi-router som också använder Wifi 6 blir upplevelsen helt oslagbar.

Mesh-nätverk

När du ansluter wifi-förstärkaren till vår wifi-router bildas automatiskt ett mesh-nätverk. Det innebär att din trafik automatiskt kan överföras från routern till wifi-förstärkaren utan avbrott så att du alltid får bästa möjliga täckning.

Täckning

Den avancerade antennkonfiguration på 5x5 + 4x4 ger dig en optimal täckning i hemmet.

Enkel installation

Förstärkaren är enkel att installera – ingen manual behövs! Koppla ihop den med vår wifi-router med en enda knapptryckning.

Vill du veta var du ska ställa wifi-förstärkaren för bäst täckning? Ladda ner vår Wifikontroll-app så hjälper den dig. Läs mer om Wifikontroll och ladda ner den här

Om designen

Wifi-förstärkaren är designad både för att kunnas sättas upp på väggen och att kunna stå själv i exempelvis en bokhylla. Den är liten och snygg och har användarvänlighet i fokus.

tnse-wifi-forstarkare-hylla-960x540.jpg

Wifi-förstärkare i3562, tekniska detaljer:

  • 2 st LAN-portar 1 000 Mbps
  • Bandsteering & Beamforming
  • Downlink MU-MIMO och OFDMA
  • Strömstyrka nätadapter: 12V 2.0A
  • Wifi 5GHz: 802.11ax, 5x5 antenner
  • Wifi 2,4GHz: 802.11 ax, 4x4 antenner

 

Pris

Du köper wifi-förstärkaren antingen genom att lägga till den samtidigt som du köper ett bredbands- eller tv-paket på vår sajt. Om du redan har bredband eller tv hos oss så kan du istället ringa och beställa på 020 222 222. En wifi-förstärkare kostar 795 kr, två kostar 1 495 kr.