Allt om iPhone 12

När klockan slog 19 den 13 oktober var det många som satt som klistrade vid sina datorer eller telefoner, så även vi, och självklart har vi styrt upp en sammanfattning av samtliga iPhone 12-modeller.

allt om nya iPhone 12

Först kom nya Apple Watch och iPad, och sedan äntligen iPhone. Spekulationerna haglade veckorna innan och nu fick vi svar på hur bra kameran är och vilka färger som kom.

Här kommer en snabb sammanfattning av vad som presenterades om iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini och iPhone 12 Pro Max. Om du vill jämföra alla så hittar du dem här.

Wow, vilken kamera

Tre kameror på Pro-modellerna och dubbel-kamera till iPhone 12 och iPhone 12 mini. Fotografera obehindrat i mörkret och en selfie har aldrig varit så rolig att ta, du kommer alltid visa din bästa sida.

Video i världsklass

Självklart ville Apple briljera även med 4K-video och ultravidvinkel för 12-serien, med redigeringsmöjligheter direkt i mobilen. i Pro-modellerna filmar du i HDR.

Chippat och klart

Chippet är lite av Apple stolthet. I iPhone 12-generationen sitter ett supersnabbt A14 Bionic som är både kraftfullt och energieffektivt. Glöm laggande telefoner, den lilla detaljen är som bortblåst.

Sätt färg på tillvaron

Det ska vara roligt att äga en mobiltelefon. Extra roligt blir det med iPhone 12 eftersom den finns i flera spännande färger; svart, vit, grön, blå, product red. Självklart kombinerat med en snygg design i aluminium och glas.

Inglasat

Apple har tänkt på allt. Glaset är tåligare än någonsin och man vill att du ska kunna ha med dig din iPhone 12 överallt, utan att behöva tänka på att vara försiktig.