Jämför och köp iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max och 13 mini

Jämför och köp iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max och 13 mini

Uppgradera mobilen när du vill

Uppgradera mobilen när du vill

Bli först med det senaste. Varje år. Hos oss kan du som köper en mobil med delbetalning uppgradera till en ny efter 12 månader utan extra kostnad. Självklart återanvänder vi din gamla mobil. Antingen får den ett nytt hem eller så plockas den isär och används som reservdelar.

Har det inte gått 12 månader än? Inga problem, du kan uppgradera ändå! Här kan du se vad det skulle kosta för dig.

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Uppläggningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en ny mobil på delbetalning. Handlar du på webben får du fri uppläggningsuppgift (ord. pris 250 kr).

Kostnadsfria returer

Kostnadsfria returer

När du handlar på webben eller i kundservice så har du 14 dagars ångerrätt. Vi betalar eventuella fraktkostnader om du vill returnera din produkt. Läs mer om vad som gäller vid retur här >

iPhone 13 Pro Max

6,7 tum stora iPhone 13 Pro Max ger dig upp till 1TB i lagringsutrymme, Ett otroligt snabbt chip och 2,5 timme längre batteritid än sina föregångar.

iPhone 13 mini

iPhone 13 mini har ett avancerat kamerasystem som gör dig till en proffsfotograf. Dessutom har de grafiska effekterna blivit 30% snabbare, vilket gör gaming på iPhone 13 mini till en dröm.

iPhone 13

Med iPhone 13 med nya A15 Bionic-chip och Super Retina XDR-skärm, kan du göra så mycket mer med din mobil. Skalet med Ceramic shield är hållbart och vattenresistent. Med ett större batteri får du även tillgång till 1,5 timmar längre batteritid än Iphone 12.

iPhone 13 Pro

Med en iPhone 13 Pro och dess telekamera, vidvinkel och ultravidvinkel kan du titulera dig proffsfotograf! Glöm störningsmoment i filmen, favoritserien eller spelandet, den här mobilen fixar allt. Och du, självklart är den redo för 5G!

Jämför iPhone 13, iPhone 12 och iPhone 11

Jämför förra årets generation med iPhone 11 samt allra senaste iPhone 13-serien.

iPhone 13-serien

September 2021

Helt och hållet outstanding! iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max. Världens snabbaste A15 Bionic-chip, kraftfullt batteri och kameror som hjälper dig fota och filma som proffsen. 

iPhone 12-serien

Oktober 2020

Väntan blev lite extra lång detta år men var väl värd det när iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max och 12 mini presenterades. Förutom bättre kamera och chip var den stora nyheten att mobilerna är redo för 5G. Så vill du säkra en mobil för framtidens nät så är detta rätt val för dig.

iPhone 11-serien

September 2019

Denna lansering var första gången Apple kallade någon av sina modeller för Pro. Det blev hela tre stycken, iPhone 11, proffsiga 11 Pro och lite större 11 Pro Max. Den fantastiska trippelkameran hos de två sistnämnda var det stora samtalsämnet.

Läs de senaste Apple-nyheterna

Missa ingenting! Vi håller dig uppdaterad om det senaste från Apple.

 

iPhone 15-serien från Apple

 

Vilken iPhone är bäst?

Paparazzi, arbetsmyra eller gamer? I iPhone-familjen finns något för alla, oavsett om du vill ta riktigt bra bilder eller använda mobilen i jobbet. Här är några tips för att hitta bästa iPhone för dig:

Säg omelett!

En bra kamera är A och O om du vill ta riktigt magiska bilder. Vill du ha en mobil med coola studioeffekter, nattläge, smart HDR eller kanske tre kameror för optimal effekt? Det finns massor att välja på!

Skärmar som charmar

Vill du streama eller spela spel från mobilen? Skaffa en iPhone med maxad skärm för att få den där riktigt ultimata upplevelsen. Ute efter något mindre? Du hittar både små och lite större mobiler bland våra iPhones.

Bra med batteri

När du spelar och använder stora appar drar mobilen mer batteri än vanligt. Med en iPhone med bra batteri är du säkrad hela dagen och behöver inte oroa dig för att den plötsligt ska slockna.

 

Varför välja Telenor?

 

Surfa som hemma i Frankrike till exempel

Surfa i 41 länder

Med våra mobilabonnemang är det lätt att surfa i USA, Turkiet, Andorra, Serbien, Montenegro och Schweiz.

Bra att veta

Uppgradera mobilen när du vill

Hos oss kan du uppgradera till en ny mobil redan när du har 12 månader kvar av din delbetalning – utan att det kostar något extra. Givetvis återanvänder vi din gamla mobil.

Samla familjen

Samla alla du kallar familj i ett abonnemang och spara pengar.