Vilka bredbandsabonnemang kan jag välja mellan?

Du kan välja mellan flera olika bredbandsabonnemang, och skillnaden mellan dem är hastigheten på bredbandet, alltså hur snabbt det t.ex. går att surfa och streama, samt hur snabbt du kan skicka filer.

Här kan du söka på din adress och se vilket bredband du kan få.

I våra bredbandsabonnemang ingår en supersnabb wifirouter, Telenor wifi-router i4882, utan extra kostnad.

Du kan alltid byta mellan olika bredbandshastigheter för att hitta vad som passar dig bäst.