Apple Watch Series 8

Apple har inte bara förbättrat, utan även förvandlat, Apple Watch. Du har väl inte missat nyheterna Apple Watch Series 8 och SE och Ultra? Koppla upp smartklockan med e-sim så kan du lämna din iPhone hemma. 

Apple Watch Series 8

 

Prova på e-sim

Fritt i 1 månad

 

Fri frakt- och startavgift

Alltid på webben

 

Kostnadsfria returer

14 dagars ångerrätt

Apple Watch Series 8

Den nya generationens Apple Watch är ett rejält kliv för hälsan. Och lite till. Din ständiga följeslagare har blivit ännu mer kraftfull. Nu kommer temperaturavläsning för djupare kunskap om kvinnors hälsa, kraschdetektering så att du kan få hjälp i en nödsituation, nya funktionen Sömnfaser som hjälper dig att förstå din sömncykel och nya sätt att träna med den förbättrade appen Träning. 

Framtiden för hälsan ser ljusare ut än någonsin.

Apple Watch Ultra

Nu kommer en klocka som flyttar fram gränserna.

Upptäck den mest robusta och mångsidiga Apple Watch någonsin. Den har en tålig titanboett, en precisions-gps med två frekvenser, upp till 36 timmars batteritid och friheten med mobil uppkoppling. Välj bland tre armband specialgjorda för idrottare och äventyrare som söker nya utmaningar.

Förköp nu, säljstart börjar 23 september.

Apple Watch Series 6

Den sjätte generationens Apple Watch är precis du önskar dig. Och lite till. Även här uppmanar Apple till ett aktivt liv. Den mäter din sömn och den mäter ditt välmående. Och du, skärmen är framtagen för att synas ännu bättre under dagen, till exempel i solljus.

Apple Watch Series 6 är kraftfull som bara den och har ett batteri som gör att du kan använda din smartwatch under precis hela dagen.Sedan är den dessutom mer tålig för väder och vind. Den kommer även med sömnmonitorering och fler träningsprogram.

Apple Watch SE – mycket klocka för pengarna

Samtidigt som Apple Watch 6 presenterades så släpptes även en Apple Watch SE. Den här smartklockan är perfekt för de yngre i familjen och de har de flesta av appar och funktioner som finns i sjätte generationen. Hur bra?

En stor Retina-skärm så du kan hålla koll på dina appar i bara ett enda ögonkast. Vill du lyssna på podd eller din favoritmusik? Du kommer åt dem lätt på handleden med Apple Watch SE. Vare sig du streamar från Apple Music, Spotify eller någon annan app så har du din perfekta motivation med dig.

Håll koll på hälsan med Apple Watch 6

Full koll på din hälsa med Apple Watch Series 6

En smart klocka som är utformad för att förbättra din hälsa. Mät syrenivån i blodet, ta ett EKG och se din fitnessdata på ett ögonblick. Den kommer med sensorer som läser av hur du rör dig, så du kan följa din hälsa. Det finns även accelerometer och gyroskop som känner om du har trillat och ringa efter hjälp om du inte kan röra dig.

Påfylld med nya träningspass, och tävlingar för att du ska kunna utmana dina vänner. Få personlig coachning, månadsutmaningar och utmärkelser för dina prestationer. 

Tidigare serier av Apple Watch

Läs mer om femte, fjärde och tredje generationens Apple Watch. Smartklockan som tagit sjumilakliv mellan varje ny serie. Lär dig mer om hur Apple Watch har utvecklats, allt från nya funktioner till förbättrade appar.

Vill du bli riktigt fri?

Ja, alltså kunna lämna mobilen hemma och sköta det mesta från smartklockan. Då behöver du tre saker:

1

Apple Watch Series 7, eller SE eller 8

2

iPhone

3

Abonnemang hos Telenor

Köp abonnemang eller kolla ditt nummer nedan.

 

Så kopplar du upp Apple Watch

Vill du kunna ringa med din Apple Watch och lämna din iPhone hemma? Följ guiden för att koppla upp smartklockan.
Till guiden

Bli friare än någonsin

Ut och jogga utan din iPhone? Koppla upp din Apple Watch med e-sim och lägg till tjänsten Mobiluppkoppling klocka så blir du friare än någonsin. Första månaden utan kostnad. 
Allt om Mobiluppkoppling klocka

E-sim har landat

Apple Watch 7 och 8 kan användas med e-sim. En ny, smart teknik som ger helt nya möjligheter. Nu och i framtiden.

Lär dig mer om e-sim

Vanliga frågor om Apple Watch