Jobba smartare och säkrare med Wifikontroll

Telenor Wifikontroll

Med vår app Telenor Wifikontroll styr och kontrollerar du hela företagets trådlösa nätverk på det sätt som passar dig och ditt företag bäst. Appen laddas ner gratis från App Store eller Google Play och kan användas av alla som har bredband via fiber med vår router Technicolor TG799 Xtream eller den senaste Telenor wifi-router i4882 .

Med Wifikontroll kan du bland annat:

  • Dela ditt wifi med kunder och andra besökare via en QR-kod.
  • Starta och skapa ett gästnätverk för de som besöker ditt kontor.
  • Pausa internetaccessen till de enheter du vill.

Ladda ner appen och upptäck ännu fler fördelar som underlättar din jobbdag.

Dela ditt wifi med andra

Dela enkelt ut ditt wifi till dina kunder och besökare utan att behöva dela med dig av ditt lösenord. Låt gästerna skanna av en QR-kod och få direktaccess till ditt nätverk. Du kan även starta upp ett helt eget nätverk för de besökare som stannar en längre tid.

Byt namn och lösenord

Svårt att komma ihåg namnet på ert trådlösa nätverk? Byt namn på ditt wifi till något mer anpassat för kontoret. Passa även på att byta lösenord. Tänk på att du inte ska ha samma lösenord på flera ställen.

För vem?

Appen fungerar med alla mobiler och surfplattor som har iOS (version 9 eller senare) eller Android (version 5 eller senare). Wifikontroll-appen laddas ner gratis från App Store eller Google Play och kan användas av alla som har fast bredband med vår router Technicolor TG799 Xtream eller Telenor wifi-router i4882. Du som har en äldre version av routern kan låna en Telenor wifi-router i4882 för 995 kr exkl. moms.
Kontakta vår kundservice för att beställa en ny router.

Ladda ner Telenor Wifikontroll

Ladda ner appen Wifikontrollhamta-i-appstore.png    hamta-i-googleplay.png

Guider

Hjälp att komma igång med Wifikontroll

Behöver du hjälp att komma igång med funktionerna i appen? I våra guider finns allt du behöver för en smart start.

  

Har du en fråga? Här nedan finns svar på de vanligaste frågorna.

  • Du behöver ha bredband via fiber. Wifikontroll-appen fungerar inte tillsammans med Mobilt bredband.

  • Wifikontroll kan användas tillsammans med routern Technicolor TG799 Xtream eller nya Telenor wifi-router i4882. Du som har en äldre version av routern kan köpa en Telenor wifi-router i4882 för 995 kr exkl. moms. Kontakta vår kundservice för att beställa en ny router.

  • Du loggar in med samma uppgifter som du loggar in i Mitt Företag med. Om du inte har ett Mitt Företag-konto så måste du skapa ett först. Läs mer här

  • Att använda appen Wifikontroll kostar inget.

  • Du kan använda Wifikontroll med alla mobiler och surfplattor som har iOS (version 9 eller senare) eller Android (version 5 eller senare).

  • Du laddar ned appen Wifikontroll i App Store om du har en iPhone och i Google Play om du har en Android-mobil. Sök på Wifikontroll.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.