Nätverkstjänster

Idag ställs höga krav på nätverkstjänster. Digitaliseringen kräver en säker och stabil digital infrastruktur. Hotbilden är större, utvecklingen går snabbt och lösningarna är många. Vi på Telenor kan ta hand om hela din nätverkslösning. Tips! Ta hjälp av våra tre steg när du ska modernisera företagets nätverk. 

WAN

Med Telenors datanätstjänst Nordic Connect knyter vi samman hela företagets kommunikation. Vi levererar ett stabilt och säkert företagsnätverk som kan utvecklas i takt med era behov.

SD-WAN

Digital transformation och tjänster i molnet ställer nya krav på nätverk och säkerhet. SD-WAN skyddar data och applikationer från attacker oavsett hur kontoret är anslutet till nätverket.

LAN/Wireless LAN

Telenors tjänster LAN och Wireless LAN möjliggör en stabil och bekymmersfri drift av företagets lokala nätverk, såväl trådbundet som trådlöst levererad i en komplett funktion. 

Säkerhet

Vi erbjuder flera tjänster som skyddar ert företag. Vi har bland annat tjänster för säkra mobila anslutningar, skydd mot nätattacker med DDoS-skydd och brandväggar. 

Colocation

Med Colocation placerar ni företagets kommunikations- och datautrustning i någon av våra säkra serverhallar som också erbjuder trygg anslutning till ett av Nordens modernaste kommunikationsnät.

TIPS

Modernisera och digitalisera

Hur säkert är ert nätverk? Stödjer det digitaliseringen? Ta hjälp av våra tre steg mot nya tidens nätverk.

Stabila nätverkstjänster

Utvecklingen mot molnbaserade tjänster och ständigt uppkopplade verksamheter ställer höga krav på en säker och stabil digital infrastruktur. 

Vi vet att kommunikationslösningarna är affärskritiska och bara måste fungera utan problem och med hög säkerhet. Det är komplext att äga, drifta och utveckla ett eget nät idag. Hotbilden är större och utvecklingen går snabbt.

Vi på Telenor har därför en egen, nordisk nätinfrastruktur som gör att vi kan ta det fulla ansvaret för drift, säkerhet, leverans och support. I hela Norden. Låt oss ta hand om din nätverkslösning så kan du fokusera på din kärnverksamhet.

Allt det här ingår

  • Stabil infrastruktur i form av eget, nordiskt nät
  • Nätverkstjänster (WAN) som knyter samman kontor, datacenters och molntjänster
  • Fiber till alla kontor och/eller verksamhetsställen för högsta prestanda
  • Fiber och 4G, eller både och, för flexibilitet och trygghet
  • Lokalt nätverk (LAN) - för gäster, medarbetare och uppkopplade enheter
  • Köp hela ditt företagsnätverk som tjänst

Drifta själv eller outsourca?

Vad passar er bäst, äga nätverk eller köpa som tjänst? Här är en sammanställning av fördelarna.

Rätt frågor vid upphandling

Hur säkerställer du stabil uppkoppling, wifi för besökare och hög säkerhet i nätverket? Ställ rätt frågor vid upphandlingen.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss

Personlig företagsrådgivning

Har du frågor om vilken lösning som passar ditt företag bäst, kommande upphandlingar eller pris- och offertförfrågningar? Kontakta oss så hjälper våra personliga rådgivare dig.