Smartklocka med Android från Samsung

Väljer du Samsung när det kommer till smartklocka så har du två versioner att välja på. Tidlös design med Galaxy Watch 3 eller träningsklockan Watch Active2. 

Tre stycken Galaxy Watch

 

Prova på e-sim

Fritt i 1 månad

 

Fri frakt- och startavgift

Alltid på webben

 

Kostnadsfria returer

14 dagars ångerrätt

Stilsäker smartklocka från Samsung

En klocka för alla sammanhang, med en tidlös design. Anpassa klockan efter din stil med ett armband som passar dig. Galaxy Watch har Bluetooth och stödjer dessutom e-sim, för att du ska kunna vara uppkopplad när och var du vill. Skicka och ta emot meddelanden, lyssna på musik i alla lägen, och betala enkelt med Samsung Pay.


Dessutom är den utvecklad för att tåla såväl regn och andra tuffa väder. Klockan hjälper dig till en bättre hälsa och följ dina framsteg direkt i klockan.

Träningsklockan Galaxy Watch Active2

En smartwatch för din rörliga vardag och din personliga coach när du tränar. Med Watch Active2 har du koll på tempo och vilka framsteg du gör. Anpassa klockan efter din stil, både med valet av armband och hur urtavlan ska se ut.

Med den inbyggda pulsmätaren kan klockan känna av din stressnivå och föreslå en ”Breath Session”. Ta med dig din Watch Active2 överallt för den är både vattentålig och dammtät.  

Vill du bli riktigt fri?

Ja, alltså kunna lämna mobilen hemma och sköta det mesta från smartklockan. Då behöver du tre saker:

1

Samsung Galaxy Watch

2

Abonnemang hos Telenor

3

Mobiluppkoppling klocka

 

Koppla upp din Android smartwatch från Samsung

Vill du ha friheten att kunna ringa med din Galaxy Watch och lämna din mobil hemma? Följ guiden för att koppla upp din smartwatch.
Till guiden

Bli friare än någonsin

Ut och jogga utan din telefon? Koppla upp din Galaxy Watch med e-sim och lägg till tjänsten Mobiluppkoppling klocka så blir du friare än någonsin. Första månaden utan kostnad. 
Allt om Mobiluppkoppling klocka

E-sim har landat

Galaxy Watch kan användas med e-sim. En ny, smart teknik som ger helt nya möjligheter. Nu och i framtiden.

Lär dig mer om e-sim

Vanliga frågor om Galaxy Watch

  • Mobiluppkoppling klocka är en tjänst som gör att du kan koppla upp din smartwatch med hjälp av e-sim istället för Bluetooth. På så sätt kan du lämna mobilen hemma och till exempel ringa och messa till och från klockan. Läs mer om tjänsten

  • Ja, det har vi. Du som köper ett abonnemang hos oss kan välja mellan e-sim och sim-kort. Och om du redan har ett abonnemang kan du byta till e-sim (tänk bara på att kolla att din mobil har stöd för e-sim först). Det gör du i Mitt Telenor.

    Du kan även köpa smarta klockor, till exempel Apple Watch, med e-sim.