Bättre pris på abonnemanget

Säkerhetspaket ingår

Spärra skadliga sidor med Nätskydd

 • Filter som blockerar webbsidor som kan innehålla virus, bedrägeriförsök eller skadlig programvara.

Läs mer om Nätskydd >

Få hjälp vid nätkränkningar med Nätsäker

 • Rättsskydd och juridisk hjälp att stoppa oönskad bilddelning, falska profiler och digital mobbing.
 •  Kostnadsfri rådgivning, 5 timmar juristhjälp/år ingår
 • Täcker rättegångskostnader vid rättstvister upp till 200 000 kr
 • Täcker kostnad för psykologhjälp upp till 5 000 kr
 • Täcker förlorad arbetsinkomst upp till 5 000 kr

Läs mer om Nätsäker >

Hjälp vid stulen eller skadad mobil

 • Med försäkringen Trygg 48 får du en utbytesmobil inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett. Längre än så ska du inte behöva vara utan mobil. Vi bjuder på två månader, ord. pris 149 kr/mån. Du behöver själv avsluta försäkringen om du inte vill ha den.

Läs mer om Trygg 48 >

Koll på kostnaderna

Fria samtal och sms ingår samt att det är enkelt att spärra betalsamtal och surf utomlands.

Dessutom - om ni väljer Telenor Familj ringer alla familjemedlemmar varandra fritt i hela världen utan extra kostnad. Ni kan prata hur länge ni vill, oavsett var ni är – så mycket som 30 dagar i sträck. Det är en trygghet som du kan förlita dig på. En trygghet som ger er frihet att upptäcka världen, tillsammans eller på olika håll.

Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal. Det vill säga befinner du dig uppe i luften eller till havs är det bättre att vänta tills du når land om du inte vill betala extra. Det gäller inte heller för sms.

Dela surfen

Ni kan vara upp till 8 personer som delar på surfen i ett av våra mobilabonnemang. Med Obegränsat surfar ni alla fritt inom Sverige och får ta med er 100 GB att dela på utomlands. Du får ett extra bra pris på i första mobilen-dealen i 24 månader. (Bindingstid 24 mån)

Välj deal online här

 

Andra sätt att köpa barnets första mobil

Köp i butik 

Välkommen in i någon av våra butiker för att göra din första mobilen-deal.

Vi berättar gärna mer om våra säkra abonnemang, trygghet online och tillbehör som får telefonen att leva längre. 

Via telefon

Har du ingen Telenor-butik i din närhet men ändå vill prata med en expert? Det ordnar vi! 

Ring oss på 0200 - 114 115 för att få hjälpa att handla. Vi har öppet alla helgfria vardagar mellan kl 08.00-18.00.

I chatten

Klicka på chattikonen i det nedre högra hörnet. Syns den inte, är våra experter upptagna och kan inte ta emot fler samtal. Försök om en stund igen.

Mån-fre: 09.30 - 20.00
Lör-sön: 09.30 - 18.00

Våra bästa tips! 

När det är dags för egen mobil är det en stor dag för barnet – och för dig. Plötsligt har ditt barn ett digitalt liv som inte alltid är helt enkelt att hänga med i. Här kommer några tips som kan vara en hjälp på vägen. 

 • Lägg till en medlem i ditt Apple-ID så kan du ställa in t.ex skärmtid eller godkännande av appar och köp i förväg. Samma funktioner finns i Google Family Link om du har Android.
 • Om barnet tappar bort sin mobil kan du med funktionerna Hitta min iPhone/Hitta min enhet se var mobilen är på en karta. 
 • I appen Mitt Telenor fördelar ni surfen sinsemellan och kan spärra tjänster som surf och samtal i utlandet och ändra inställningar för telefonomröstningar.
 • Som bredbandskund har du tillgång till vår kostnadfria app Wifikontroll som hjälper dig att pausa och schemalägga surfen vid t.ex mat- eller läggdags och få notis när de kommer hem från skolan. 

Hur ofta pratar ni om nätet?

Nätprat är Telenors initiativ för att öka barn och ungas trygghet online. Det gör vi genom att främja dialogen mellan barn och viktiga vuxna om livet på nätet – nätpratet helt enkelt.

Det är inte helt lätt att prata om livet på nätet, hur man börjar och hur pass involverad man ska vara. Därför har vi tagit fram tips och verktyg för att hjälpa dig som viktig vuxen att få igång pratet.

 

Hjälp vid nätkränkning och skydd mot skumma sidor ingår alltid 

Hjälp vid nätkränkning

Med försäkringen Nätsäker får du till exempel hjälp med att stoppa oönskad bilddelning, falska profiler som skapats i ditt namn och digital mobbning.

Skydd mot skumma sidor

Skydda dig mot virus, bedrägerier och andra skadliga programvaror. Nätskydd blockerar skumma sidor så att du kan vara trygg när du surfar.